Таблетки для миття посуду за рецептом розумного сантехніка

Привіт, кожен! У цій статті я хочу розповісти вам, як зробити посудомийна машина своїми руками. Домашнього приготування таблетки ретельно промивають страви з жиру і інших забруднень. Зробіть їх легко, і вони дешевше, ніж придбані. Чому переплатити, якщо ж таблетку для посудомийної машини можна в домашніх умовах?

6503537 р.

Таблетки для миття посуду Спочатку потрібно зібрати перелік необхідних інгредієнтів. Все, що вам потрібно, легко знайти в домашніх умовах або купити в звичайному магазині. До речі, я не тільки вирішив зробити страви самостійно. Справа в тому, що звичайні таблетки при полоскання не завжди добре змиваються. Крім того, після миття запах миючого засобу залишається на посуді. Так нам буде потрібно:

інгредієнти
  • 2 склянки соди
  • соло-скло
  • півскло
  • 0,5 ч.л. 9% оцет
  • без льоду

Наносимо дві склянки соди в відповідну ємність. Ординарна випічка (сонячна) соду буде робити. Потім додайте половину склянки лимонної кислоти. Також додаємо склянку їстівної солі в ємність і ретельно перемішуємо інгредієнти.

Тепер необхідно додати половину чайної ложки 9% оцту в суміш. З оцтом необхідно бути обережним не перестаратися. В іншому випадку таблетки перервуться і перетвориться в порошок. До речі, оцет можна замінити звичайною водою, але потрібно дотримуватися необхідних пропорцій. Стирайте інгредієнти знову і переконайтеся, що немає грудок. Також можна перевірити суміш для готовності: вичавити трохи в руці - суміш необхідно зібрати в лаймп.

Наступним кроком є заповнення суміші у вигляді заморожування льоду. Ретельно заповнюємо клітинки і ретельно затираємо. Потім потрібно отримати готові кубики і покласти їх на гладку, суху поверхню. Тепер таблетки повинні висихати: вони повинні залишити на добу.

Після висихання таблетки для миття посуду будуть готові до застосування. Ми використовуємо цю ліки, як регулярні таблетки. Поставте їх в посудомийну машину і запустіть процес миття. Також я користуюсь регулярним оцтом замість змивання. Не завдає шкоди машині і навіть навпаки, добре миє посуд і наліт від важкої води на машинних частинах.

Таблетки для миття посуду за рецептом розумного сантехніка р.

До речі, я використовую гірчицю для миття рук. Також добре миття посуду і навіть краще побутової хімії. Крім того, він безпечний і нешкідливий для здоров'я. Таким чином, ви можете зберегти, а також захистити себе від зайвої шкоди для хімії. Я сподіваюся, що ця стаття буде корисною для когось - використовувати таблетки для миття посуду своїми руками. На кухні буде чистити, машина прослужить багато років, а також не завдати шкоди здоров'ю!