Чи потрібно поділитися батьківським будинком з сестрою, яка не з'явилася на горизонті протягом двадцяти років?

Якщо у вас немає шансів поділитися спадщина З родичами, необхідно бути щасливою особою. Це не буває. Але якщо це буває, чекає сюрприз. І прийдуть неприємності, де ви не очікуєте.

Це ситуація сьогодні герой. Наші читачі завжди думають. Але цей час більше, ніж коли-небудь, вам потрібна мудра порада. Прочитайте історію до кінця і поділіться думками з нами.

Молодий сестра lena got одружений 20 років тому. Тоді вона відразу ж переїжджає до життя в іншому місті. Ми завжди сподіваємось, що вона буде зустрітися з старим віком біля своєї дочки, але Ленка прийшла до свого дому дуже рідко. Він завжди мене з матір'ю.

Життя Ленка було добре. У мене є власний бізнес, власний автомобіль, і незабаром він мав власний будинок. У будь-який час мій сестра жив щасливо. Я не бачив її близько 25 років. Він не молодий, він зайнятий. І вона не поспішала.

За цей час наші батьки пішли на небо, залишаючи нас невеликою спадщиною землі. У приватному секторі знаходиться невеликий будинок. По собі це було досить погано, без ремонту не обійтися. В той час як моя сестра була далеко, я майже повністю перебудував будинок, побудований гараж і відремонтував весь дворик.

Згідно з інформацією про те, що наша сім'я була виконана. Не так добре, як Ленка, звичайно, але все ще. У мене було 3 корови, трактор, гідний автомобіль. Під час шлюбу народилися три красивих дітей. І все було добре до одного дня моя сестра збивається на наших дверях.

Спочатку вона звернулася до мене з днем народження. Я здивився: вона не схожа на неї. А потім моя сестра скаже мене з новинами, що вона прийшла до нас. Я знаю, що щось було неправильно. Lena не прийшов до її мати, щоб взяти її на її останні поїздки. Дивитися на генрози.

І я зустрілася з нею. А потім сестра почала говорити про те, що її сімейне життя не вийшло. Її чоловік знайшов когось молодшим і просто злий з дому. І пам'ятав, що є батьківський будинок, який не відвідував 25 років. Він каже, що він буде жити тут.

Моя дружина і я шокувала. Не було багато років, і, звичайно, вона не сплачувалася за будь-які комунальні послуги або ремонт. Ми зробили все самі. Я хотів вирішити проблему логічно. Пропонували свої гроші як відшкодування. Але Ленка відмовилася. Вона каже, що вона не купить квартиру для того, що гроші. Він хоче жити тут.

Р

Звичайно, ви можете жити тут. Все нове і вмирає. Вона не дала мамі копійки в усі ці роки. Як ви можете бути такими неспроможними? Дружина наполягає на те, що справа буде прийнято в суді. Але я не хочу, щоб закохатися сестрою. Він не зданий людиною. Оплатити компенсацію Ленка. Що робити? Що таке право робити в цій ситуації? ?

Часті стосунки з родичами стають стійкою. Якось ви знаєте з дитинства, Приєднуйся до вас? Люди зміняться, і це нормально. На жаль, наша історія абонента виглядає так само, як сестра не зробить контакту. В результаті дружина буде правою, і тільки суд вирішить проблему. Так, звичайно це сумно. Але це справедливо.

Які поради можна надати нашим читачам? Що б ви робили на своєму місці? Обов'язково поділіть вашу думку в коментарях!