19
Що відбувається, коли батько не згасає дитину?
Дмитро Карпачов – ведучий і психолог, який вивчає сімейні відносини. Відомий генеральному публіці для таких телевізійних програм, як «Гоне, ми вбиваємо дітей», «Зберегти нашу сім’ю», «знайомитись з детектором» та «Прегантом на 16». Він нещодавно написав весь пост на своєму профілі Facebook про те, як не лікувати дитину. Редакція "Сайт" Я не можу отримати його, тому сьогодні ми будемо говорити про батьківські кричущі.
Як не порізати на дитину Для написання цього повідомлення Дмитро відштовхував Підпискай Жінка свідчив досить поширене явище.
На другий день я побачила картину: моя мама ходила з двома хлопчиками вниз по вулиці і читаючи їх для чогось. Незабаром все це перетворилося в гістеричну кришку, з якої впав і хлопчики. Я вже пройшов, але вирішив повернутися назад. Всі паси-починали звертати увагу на них. Я підійшов її і загрожував закликати поліцейських, якщо вона не перестала жити у дітей. Після цього вона впала німкою і пішла з хлопчиками. Звичайно, я не маю гарантії, що вона не продовжила те ж саме трохи далі або вдома. Але я вірю, що треба бути таким людям, коли це можливо. й
У відповідь Дмитро Карпачев запропонував розглянути, що зазвичай відбувається, коли людина спілкується з дитиною. лаціна:
Важливо пам'ятати, що кричуща виправдана тільки якщо потрібно викликати дитину і виділитися з загального шуму. У всіх інших обставин це неприпустимо і навіть деструктивно. Так, якщо ви все ще полюбите дітям, ви повинні навчатися. перенести точку зору по-різномуй Як?
Крім того, Дмитро Карпачов пояснює, що, як правило, батьки йдуть на крі свого нещастя. Неспроможність має багато причин думати про. Як часто ви піднімете голос до ваших дітей? Що робити, якщо ви були автором цієї історії? У коментарях поділилися думка про це. Успіхів!
Як не порізати на дитину Для написання цього повідомлення Дмитро відштовхував Підпискай Жінка свідчив досить поширене явище.
На другий день я побачила картину: моя мама ходила з двома хлопчиками вниз по вулиці і читаючи їх для чогось. Незабаром все це перетворилося в гістеричну кришку, з якої впав і хлопчики. Я вже пройшов, але вирішив повернутися назад. Всі паси-починали звертати увагу на них. Я підійшов її і загрожував закликати поліцейських, якщо вона не перестала жити у дітей. Після цього вона впала німкою і пішла з хлопчиками. Звичайно, я не маю гарантії, що вона не продовжила те ж саме трохи далі або вдома. Але я вірю, що треба бути таким людям, коли це можливо. й
У відповідь Дмитро Карпачев запропонував розглянути, що зазвичай відбувається, коли людина спілкується з дитиною. лаціна:
- Дитина рубається. Придбання – небезпека і агресивність. Дитина бачить батьківщину, як зло, кричущий, неслухняний, страшний і страшний. У цих моментах він отримує заряд страху на життя, від якого він буде «змивати» довгий час, позбавляючи себе, за допомогою психологів і близьких.
- Дитина потрапляє в пастор Хлопець загубився і не розуміє, що потрібно йому і чому його необхідно виконати. Він зробить те, що ви хочете, але, ймовірно, ніхто не з них. Зареєструватисяй І в черговий раз він змусить тебе ж помилитися, вам доведеться знову кричати. Закрите коло.
р. - Дітям більше не займе спокійного тону. Якщо ви не піднімете голос, ви можете ігнорувати.
- Ваша дитина починає говорити так само. Він розуміє, що кричущий є обов'язковим способом отримати те, що він хоче.
Важливо пам'ятати, що кричуща виправдана тільки якщо потрібно викликати дитину і виділитися з загального шуму. У всіх інших обставин це неприпустимо і навіть деструктивно. Так, якщо ви все ще полюбите дітям, ви повинні навчатися. перенести точку зору по-різномуй Як?
- По-перше, переконайтеся, що дитина слухає вас, і не заголовок у своєму бізнесі. Встановлення. Контактий Поставити його на тебе і послухати вас. Зробіть впевненість, що ви отримаєте свою увагу.
- Станьте Вашою позицією в спокійному голосі і обов'язково сперечайте Ваш запит. Ці аргументи повинні бути переконливі до дитини, щоб зробити його звертати увагу на ваші слова. Наприклад: «Це час для обіду. Якщо ви не їсти зараз, ви не будете мати сили, щоб пройти до вечора на суді. Дитина - це людина, яка вам подобається. Він також повинен розуміти, чому він повинен дотримуватися інших замовлень.
Крім того, Дмитро Карпачов пояснює, що, як правило, батьки йдуть на крі свого нещастя. Неспроможність має багато причин думати про. Як часто ви піднімете голос до ваших дітей? Що робити, якщо ви були автором цієї історії? У коментарях поділилися думка про це. Успіхів!
Які кольори одягу, відповідно до Coco Chanel, ніколи не залишать модний Олімп
Як мешканці сіл Далекого Північного миття речей без води і каналізації