15
Що робить мій смажений картопляний смак краще, ніж мій дружина.
Кожен досвідчений господиня латунь про її рецепт приготування смаженої картоплі. Ця страва - підпис багатьох сімей. І з хорошої причини! Дуже простий, зіпсувати смажену картоплю з грибами, наприклад, практично неможливо. Виняток для стеблової їжі. Але такі помилки уникають навіть молодим господиням.
Сьогодні я хочу принести до свого рецепта арсенал інший простий, але дуже корисний інструкції. Для тих, хто вже навчається в приготуванні ароматної смаженої картоплі, це стане доповненням до існуючої життєвої хакі. Але для новачків це буде реальним пошуком.
Я спробував багато речей, коли мій кулінарний досвід був невеликий. Наприклад, слухали поради сусіда і картопля розморожування перед смаженням. Ніщо хороша прийшла... Основні проблеми, які виникають при влаштуванні такої страви, такі як: картопля розщеплюється або виходить без скоринки. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ось ми йдемо!
інгредієнти
Підготовка
Ви коли-небудь мали будь-які дивні експерименти з смаженою картоплею, які не виробляли успішний або апетитний результат? Можливо, ви можете запропонувати кілька способів приготування їжі, які завжди працюють для вас?
Сьогодні я хочу принести до свого рецепта арсенал інший простий, але дуже корисний інструкції. Для тих, хто вже навчається в приготуванні ароматної смаженої картоплі, це стане доповненням до існуючої життєвої хакі. Але для новачків це буде реальним пошуком.
Я спробував багато речей, коли мій кулінарний досвід був невеликий. Наприклад, слухали поради сусіда і картопля розморожування перед смаженням. Ніщо хороша прийшла... Основні проблеми, які виникають при влаштуванні такої страви, такі як: картопля розщеплюється або виходить без скоринки. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ось ми йдемо!
інгредієнти
- 7 велика картопля
- 1 цибулина
- 4 скибочки часнику
- 200 г білих грибів
- сіль і перець
- соняшник
- борошно
Підготовка
- Перш за все ретельно промийте картоплю і очистіть їх. Потім потрібно вирізати. Я використовую для барів, хоча мами завжди розрізається невеликими, тонкими смужками. І тепер найголовніше: потрібно посипати нарізану картоплю з борошном і добре перемішати! Завдяки борошні смажена картопля збереже свою цілісність.
- Акуратно погрійте каструлю з вершковим маслом і надішліть на неї картоплю. Під час смаження можна додати трохи борошна.
- Тепер можна мити і порізати гриби, а потім промінь. Далі ми надішлемо все на картоплю, сіль і перець.
- Не забудьте змішати з часом і підготуватися до найсмачнішої вечері. Поведи мене, картопля не буде розпадатися, і скоринка перетвориться хрустким і апетитним. Всі на столі!
Ви коли-небудь мали будь-які дивні експерименти з смаженою картоплею, які не виробляли успішний або апетитний результат? Можливо, ви можете запропонувати кілька способів приготування їжі, які завжди працюють для вас?
Що таке точка жінки після шістдесяти отримати манікюр
Які кольори одягу, відповідно до Coco Chanel, ніколи не залишать модний Олімп