Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Чи можна змінити глутонний чоловік, який їсть все смачно на свій смак?

Якщо іноді під час кіптяви здавалося мені, що мій чоловік був самогубним, то після читання історії одного з читачів. "Сайт" Я назавжди закинувся мої нелеговані підозри. Звичайно, ви зможете подивитися на кохану людину з різними очима, дізнаючись, як самопізні і ненадійні деякі дружини.

Ми пропонуємо не перенести справу в довгий ящик і прямо зараз, щоб дізнатися, як далеко може привести дружини кухні ініцію і чи можна встановити відносини в сім'ї, коли одна з сторін ненароджено відмовиться чути другий.

“Дівчаті, не повторюються мої помилки, я бажати тебе.” Не одружився без того, як раніше жив з коханим цивільним шлюбом. У дні, коли я одружився, засудився. Іноді, якщо будь-який венчурний разом, то вони не змогли позбутися від богів і сланців протягом багатьох років. І тепер буде легше...

3541.

Коли Трофім і я вперше зустрів, він мене лікував, як князі. І він перетягував квіти, і вигодовував їх до воріт, якщо вона залишалася пізно в бібліотеці. Не ніжний, але мрія! І як підписано, так і всі романтики і закінчилися, почали працювати сімейні рутинки, так як це завжди буває.

Тим не менш, закохання в любові почала поступово, не відразу, звичайно. Спочатку думав, що все буде добре переноситься, а не чужих, після усього, люди приймали на вівтарі! Але це не було. Невеликі і (як це здавалося спочатку) солодкі чоловічі слабкості були ознаками банальної самопізності.

Я почав заперечувати, що я був невірним, як я дав народження мого першого сина. Цього року овочі продаються на невисоких цінах, і мама пропустили деякі домашні вітаміни з країни для підтримки здоров'я. Так я вирішив зробити весняний салат. Я просто ріжу все, не встигли заповнювати його, і в іншому приміщенні, Я чую сина, що трахнув у сльози, і я поїхав заспокоїти. Я повернувся на кухні і салат холодний. Я запитую чоловіка, чому він залишив мені нічого, і він відповів: "Я не можу протистояти, не сердитися, це було занадто смачно..."

З тих пір їжа була втрачена. Неважливо, скільки я приготував, як тільки мій чоловік був самостійним, холодильник був порожнім. Моя мама-в-права скаржалася тільки проповіді, вони говорять, порушуючи морський син свого дорогого, тому виходить так.

Що я зроблю велику справу з великої слонової кістки, але це неприпустимо мені! Це не те, що у мене немає їжі, але що мій чоловік ніколи не думав мене. Останній інцидент стався на хрещення другого сина. До свята запрошують гості, і в цей день прокручували плиту протягом декількох годин, щоб приготувати м'ясо підпису французькою мовою. Тоді вона залишилася на годину, повернулася, і м'ясо, якби не сталося, а гості вже на дверцятому. Я ніколи не був в такому положенні, перш ніж!

Габаритний зображення

Як багато разів спілкувалися з чоловіком про це, і він не хоче слухати мене. Я, мабуть, файл для розлучення. Як ви живете з таким глутоном? Він не просто збирається їсти мене, він збирається їсти дітей. Я не можу зробити це. й