Чи можна змінити глутонний чоловік, який їсть все смачно на свій смак?

Якщо іноді під час кіптяви здавалося мені, що мій чоловік був самогубним, то після читання історії одного з читачів. "Сайт" Я назавжди закинувся мої нелеговані підозри. Звичайно, ви зможете подивитися на кохану людину з різними очима, дізнаючись, як самопізні і ненадійні деякі дружини.

Ми пропонуємо не перенести справу в довгий ящик і прямо зараз, щоб дізнатися, як далеко може привести дружини кухні ініцію і чи можна встановити відносини в сім'ї, коли одна з сторін ненароджено відмовиться чути другий.

“Дівчаті, не повторюються мої помилки, я бажати тебе.” Не одружився без того, як раніше жив з коханим цивільним шлюбом. У дні, коли я одружився, засудився. Іноді, якщо будь-який венчурний разом, то вони не змогли позбутися від богів і сланців протягом багатьох років. І тепер буде легше...

3541.

Коли Трофім і я вперше зустрів, він мене лікував, як князі. І він перетягував квіти, і вигодовував їх до воріт, якщо вона залишалася пізно в бібліотеці. Не ніжний, але мрія! І як підписано, так і всі романтики і закінчилися, почали працювати сімейні рутинки, так як це завжди буває.

Тим не менш, закохання в любові почала поступово, не відразу, звичайно. Спочатку думав, що все буде добре переноситься, а не чужих, після усього, люди приймали на вівтарі! Але це не було. Невеликі і (як це здавалося спочатку) солодкі чоловічі слабкості були ознаками банальної самопізності.

Я почав заперечувати, що я був невірним, як я дав народження мого першого сина. Цього року овочі продаються на невисоких цінах, і мама пропустили деякі домашні вітаміни з країни для підтримки здоров'я. Так я вирішив зробити весняний салат. Я просто ріжу все, не встигли заповнювати його, і в іншому приміщенні, Я чую сина, що трахнув у сльози, і я поїхав заспокоїти. Я повернувся на кухні і салат холодний. Я запитую чоловіка, чому він залишив мені нічого, і він відповів: "Я не можу протистояти, не сердитися, це було занадто смачно..."

З тих пір їжа була втрачена. Неважливо, скільки я приготував, як тільки мій чоловік був самостійним, холодильник був порожнім. Моя мама-в-права скаржалася тільки проповіді, вони говорять, порушуючи морський син свого дорогого, тому виходить так.

Що я зроблю велику справу з великої слонової кістки, але це неприпустимо мені! Це не те, що у мене немає їжі, але що мій чоловік ніколи не думав мене. Останній інцидент стався на хрещення другого сина. До свята запрошують гості, і в цей день прокручували плиту протягом декількох годин, щоб приготувати м'ясо підпису французькою мовою. Тоді вона залишилася на годину, повернулася, і м'ясо, якби не сталося, а гості вже на дверцятому. Я ніколи не був в такому положенні, перш ніж!

Габаритний зображення

Як багато разів спілкувалися з чоловіком про це, і він не хоче слухати мене. Я, мабуть, файл для розлучення. Як ви живете з таким глутоном? Він не просто збирається їсти мене, він збирається їсти дітей. Я не можу зробити це. й