Що означає, коли ви берете свій син матері?

Ситуації, в яких “чоловікЦе ще може бути «сюрпризом», на жаль, виникають частіше, ніж ми хотіли б. Тим не менш, з Ex-wives статистика досить схожа.

Він стає навіть сумним, коли ваше нове життя, відрізняється від того, що раніше, сходження не тільки прямо, чоловік сам, але і його наполеглива мати. Саме в такому епізоді життя, який потрапив до нашого читача Олени.

Мій перший чоловік - Макс - був досить життєрадісний і ненависний чоловік. Я не скаржаю про свою зарплату. В цілому, така жива людина, з якою не боїться «порушити на невеликий сплав на океан життя».

Якщо не для одного великого, але.

І це його мама. У будь-якій ситуації ми були, де ми були, телефонний дзвінок від мами, хоча б турбували мій мир розуму, або навіть тільки знищили наші плани і навіть за один день. Якщо мама захотіла, її син змушений їздити по місту, щоб дізнатися новини, які можна сміливо розповісти по телефону.

І ця жінка ніколи не виглядала як бабуся - "Ді кульбаби". Леді з міцним характером, глибокими формами і зарозумілими нижніми губами, які завжди вклонилися сходження на її верхній сусід, коли «мумія» не схожа на щось.

Найвища мрія Мої матері - народження онука. Максим виріс без батька і був єдиною дитиною. Єдина радість і радість. Не дивно, що він виріс трохи зіпсований і навіть трохи немовляти. Як я вирішив собі, мій онук повинен бути версією Максима 2.0, тим самим, тільки менша ступінь пологів.

Не знаю, що я не погоджуюся з нею на що-небудь, але я підніме свою дитину. Я зробив це рішення, перш ніж я одружився і ніхто не міг змінити його.

Вдруге, в другому році нашого шлюбу, мама-в-завдяки почала підказувати на «нормальну сім'ю з дитиною». Потрібні сказати, що час не був правильним: мій пошук стабільної роботи після односторонньої праці, орендованого житла, а відносна новинка шлюбу. Але ця жінка не піклувалася про такі дрібниці.

Під величезним тиском оповідань про гасіння, безсонні ночі та очікування немінантної смерті, чоловік нарешті зламався. Цього разу я не хочу відлякувати його: Я не чую всіх огів і зітхань від моєї матері-прави, але, ймовірно, навіть що я чув, буде достатньо, щоб погодитися, щоб "згодити з питанням спадкоємця" швидше.

Але нічого не сталося незважаючи на всі зусилля. Як я сказав, що наша родина була молодою, і ми не встигли не намагатися. Тільки без аваїла. Тексти пісень, а це означає: Тоді мудрий, але сумна думка прийшла до розуму. Ми повинні піти в стаціонару і отримати перевірені. Тоді ми знаємо, що сталося.

Так, після вступу до лікарні і отримання всіх випробувань, виявилося, що наша пара мала безпліддя. Максим. Через тиждень, я знаходжу, що мій мама заворожує в сльозах в домашніх умовах, кричущий непристойно і намагаюся довести щось до мого чоловіка. Побачивши мене, вона змінює її обличчя, її нижня губа простягається практично над нісом, і її учні звужуються до міліметрових точок.

Він виявився, що син не міг прямо розповісти про своє захворювання, щоб він відчував його на крихкій жіночій плечі. Не історія, захворювання. І виявилося, що я стерильний, але він все ще любить мене дуже багато. Але не схожий на такі сценарії, і вона відразу ж вирішила розповісти нам про це. Або ж, ял.

З таким знаряддям (хоча те, що знаряддя, просто бразен лежа) Я не можу впоратися. Вона приймала речі, переїхала з батьками і подала за розлучення. Немає нічого спільного, і ніхто не пішов. Тоді, коли я змінив своє ім'я і нарешті відсортував свої почуття, було кілька дзвінків з знайомого числа, але я швидко заблокував його.

Після того, як Кирило з'явився в моєму житті. Людина 8 років старше мене. Дуже незалежна і строга. Я не хотів би це спочатку: де гумор і раптова ніжність я так звик? Але потім я побачила всі переваги життя з дорослим, і вони припали до мого смаку. Одружена.

5 років. Ми прогулялися разом: мене, Кирило та Женка – наша трирічна дочка. Це велике місто, але я був дуже дивний, чому ця зустріч не сталася найближчим часом: моя родина і екс. Я бачу, що вони приходять. І його мама поруч. Підійшов мене, колишня мама-в-одному з процідженим посміханням запитала: «Що ви прийняли дитину з дитячого будинку?» Це виглядає так!

Я сказав її з великим посміханням на обличчі. І про те, як сина кладуть захворювання на мене, і про його лежачи до матері. Він баррен. Знаходилося багато кричить. Чайники, резиденції. Але ми почули його вже ззаду, так як ми поспішаємо швидко і все одно зупиняємось на магазині Kinders. Він любить їх і збирає іграшки всередині. Хоча я думаю, що це дорогий задоволення.

49999 р.

По дорозі, мій екс-мат-в-право не пропустив: Гриб з дитячого будинку. Сирил також був безпліддя, на жаль. Але він не розумів, якщо не рідний кров.

Як за «символість» це диво. Ми приймали дочку дуже маленькою і слабкою, вона не пам'ятає нічого. Але кожен рік, який росте, я впевнений в собі наші загальні риси з Кирилом. І в характері і появі. Чому це? Я не знаю. Але можливо, це сталося.