Швидкий сніданок, який чудово додавати більше вершкового масла

Свербляйте на роботу і захочіть з чашкою кави і сендвіча? Зупинити, не робити це! Стоп, видих і швидко приймають 3 яйця, 1 помідор і щіпку зелені, щоб приготувати це сніданок Швидко. Поведи мене, цей метод приготування ви обов'язково візьміть до ваших улюблених рецептів.

Сьогодні видання. "Сайт" Він розповість, як приготувати. яєчний брелок і більше. Ідеально підходить для сім'ї 3 осіб!

Швидкий сніданок, який чудово додавати більше вершкового масла

Швидкий сніданок в поспіху Інгредієнти
  • 100 мл молока
  • 3 яйця
  • 1 помідор
  • 55г борошна
  • 40г сир
  • зелений
  • сіль
  • рослинно-масляний

Підготовка
  1. У глибокій мисці змішайте яйця з молоком і щіпкою солі. Нарізаємо зелень (кропом і зеленою цибулею), помідором і додаємо їх в яйця. Швидкий сніданок, який чудово додавати більше вершкового масла

2. Добре перемішати і додати борошно. Тісто повинна бути рідиною. Швидкий сніданок, який чудово додавати більше вершкового масла

3. Нагрійте сковороду з рослинним маслом, а потім залийте тісто на сковороді льодом. Після того, як одна сторона повністю, переверніть млинець на іншу сторону. Швидкий сніданок, який чудово додавати більше вершкового масла

4. Помістіть шматочок сиру на половині млинця і використовуйте виделку і силіконову лопатку, щоб скласти млинець навпіл. Поставити ще 2 хвилини. Сир між млинцями буде плавати і смакувати ще краще! Швидкий сніданок, який чудово додавати більше вершкового масла

5. Ось все, швидко. сніданок Яйця готовий. Бодибилдерши! Швидкий сніданок, який чудово додавати більше вершкового масла

Дізнатися більше про цей рецепт можна за допомогою перегляду цього відео. кухар-канал Olivier TV, від господині Анастасія.

https://www.youtube.com/watch? v=2zN58yNgw30

Нерідко ви хочете щось смачне, але немає натхнення для кулінарних подвигів. Це коли старий рецепт приходить на допомогу. Я хотів би дізнатися, як зробити млинці на сніданок. Неможливим є розбити!

Я впевнений, що це швидко. христина Ми допоможемо Вам більше ніж раз! Як ви бачите, з мінімального набору інгредієнтів, серед яких здорові яйця і зелень, ви отримаєте дійсно королівський сніданок!