Чому не продати свого дому, щоб допомогти вашому сину будувати будинок

Будуємо власний будинок - це захоплююча і актуальна тема в будь-якому віці. З дитинства ми уявляємо, як побудувати будинок нашої мрії десь у скелястій місцевості біля моря. О, мрії! Але хто робить.

Але не кожен може зберегти потрібну кількість грошей і реалізувати сон, як швидко, як він хоче. Як правило займає роки. А якщо у вас є сім'я перед будиночком, то речі ускладнюються. І немає необхідності підтримки. Це один з наших улюблених читачів.

Чому не продати свого дому, щоб допомогти вашому сину будувати будинок 81

Мій син одружився 10 років тому. Він і його дружина і дочка живуть в маленькій однокімнатній квартирі в хостелі. І 7 років тому Сєрозаха купила ділянку і почала будівництво приватного будинку.
Ця земля чекала року. Через рік кладуть паркан і заливають фундаментом. А потім знову перерву в будівництво - немає грошей. І так мій син затримував збереження грошей на будматеріали, і він зберіг. За роки роботи Сергій зумів побудувати перший поверх будинку. Тільки сім'я не хоче маленького будинку, вони хочуть будувати триповерховий будинок, який підійде всім, в тому числі.

Перший поверх будинку був побудований за рахунок того, що його дружина облаштувала Сергія для обміну двокімнатною квартирою для кімнати в хостелі, і вкладають різницю в будівництві. Так вони робили, і тепер вони в щільному місці.

Коли мій син і його сім'я приходять відвідати мене, всі розмови походять до будинку. Вони описують докладно, які будуть влаштовані власному будинку, яка проводка буде, як вони утеплять будинок. Я не наполягаю, я слухаю все про будівництво.

Я завжди мав хату, що мій син і дочка-в-право хотів продати свою двокімнатну квартиру, щоб закінчити будинок. Одного разу мій син зробив бронювання, яке ми (в тому числі себе) все живемо разом у великому будинку під одним дахом. Тоді я озвучив свої думки, говорячи: «Як я продаю свою квартиру зараз?» – вони відроджують щасливо і почали говорити, як ми будемо всі весело і комфортно разом. й

Тут я дивлюся на мій дочка-в-право і розумію, що я точно не хочу жити з цією жінкою під такою ж дахом. Я не можу стояти мене, і я не можу стояти перед. З іншого боку, я хочу допомогти сина влаштувати своє особисте життя. Я шкода за свої зусилля, за цим курсом він буде будувати будинок ще десять років.

А потім запитав явне питання, "Чому я повинен жити?" Не для дітей переміщатися в гуртожитку, і ви не будете йти в незакінчений будинок. Маша, мій дочка-в-право, і до цієї відповіді знайшов: "Так ви, Ольга Петровна, дуже добре в країні буде."

Так, у нас є котедж, тільки це старий будинок без опалення, де можна відвідати тільки влітку. Коли це тепло, добре триматися протягом декількох днів. І взимку я не можу уявити. Подрібнити дерево і плиту, і мити, як і варити?! Я не хочу бігти до туалету зовні в холоді, і я вже маю проблеми зі здоров'ям. Не можна використовувати старий організм.
«Чи живемо в селах», каже мені. Так, вони роблять, але чому не жити? Робота, школа, будь-який. Гроші на будівництво терміново.

Чому не продати свого дому, щоб допомогти вашому сину будувати будинок р.

Довгий час приїжджав до мого сусіда Олександр Семенович. Він самотні, як мені. Так я піду йому, іноді я принесу деякі торти, щоб підняти його, говорити про життя. Я нещодавно подолала свою дочку. Вона сказала мамі на телефоні, який буде приємно перемістити мене до сусіда і продати квартиру.

Чому не продати свого дому, щоб допомогти вашому сину будувати будинок р.

Що треба робити? Я знаю, що ми не будемо жити в новому будинку разом, але це зробити. Я думаю, що мій син, я можу допомогти йому? Тільки на вулиці себе на зламаному тросі не хочеться залишатися у віці. й