Історія дружини, які обдурили дружину, прибуваючи в лікарні

Що може бути, якщо вона сердитися досить? Складний і дуже вишуканий. З одного боку, мій друг вразив мене. Але з іншого боку, я був неймовірно сумним про те, як роздратування відносин може бути. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Скажіть вам...

Помста дружини Юлію нещодавно відродила. Заготівля була не простою, а заради безпеки друга була доставлена до лікарні. Вона була з квартири близько місяця. Мій чоловік захопив мене за свою турботу: він зібрав сумки для неї, кинувшись до лікарні, як він збирається працювати, кожен день. Він влаштував для себе будь-яке можливе задоволення в номері. Навіть комп'ютер приніс так, що Yulka може дивитися її улюблені серіали в будь-який день.

В цілому друг скажений як сир на вершковому маслі, радіючи майбутнім народження сина. Поки її чоловік... А ще далі. Коли вона нарешті повернула додому, Юлія була занадто заподіяна з дитиною і догляд за ним, щоб помітити будь-які підозрілі. Підгузники, підгузники та пляшки приймали весь свій час. У парі вільних годин вона спробувала взяти з собою зорочку. Толік також зникнув на роботу, яка була дуже незвичною, дав часті поїздки до лікарні під час вагітності дружини.

І, нарешті, у нього був один вільний вечір. Мама прийшла і вирішила залишитися з малюком довше. Ялка перебігла марафон і поїжджала в кафе. Ви не знаєте, що потрібно мати дитину в руках! Після місяця я хочу бути вовк. кемпінг Відчувається як свято.

На шляху назад Юлія припинила розмову з сусідом. Маша жив у бік і звуки квартири зрозуміли, що сім'я Юлії стала більш однією особою. Юлії з радістю отримали привітання. Тоді сусід здивував мій липка з раптовою заявою:

- Ви знаєте, Юлія, під час моєї першої вагітності я також раптом захотіла фарбувати своє волосся, і лікарі не допускають його. І всі перукарі відмовилися!

- Перефарбувати? Я не змінив колір волосся в роки.

- місяць тому я бачив на балконі з спини. Ваше волосся був червоний і тепер ви білявка!

Юлка повернула додому, загадував діалог. Мій чоловік був на роботі, і мій мама сидить з коханим онуком, тому подруга мала можливість ретельно вивчити балкон, як і інші квартири. руді волоссяй І звичайно вона знайшла їх. Пару було на балконі, а ще кілька знаходилися поруч з ліжком, на якому Юлія довго не ховала. Моя мама завжди була в кімнаті сина.

Чи варто помстати на господині чоловіка, якщо вона виявилася на власній сестриці Наступного тижня сестра Юліна, власник величезного стека червоного волосся прийшов до відвідування... Зроблено все в голову Юлі. Моя сестра була трохи молодшою, але вона виглядала як Юлію. Не дивно, що Tolia's спокусив.

Моя Юлія була розумною жінкою. Вона знав, що це буде важко для її розлучення чоловіка тут і зараз. І пара волосків навряд чи довести до будь-якого. Вона вирішила відкласти рішення про долю її шлюбу, але залишила чоловіка і сестри не покарана. Приїжджаючи до своєї сестри, Юля приховала кілька дуже поганих підгузників сина в кутах квартири. Я все ще дивився це рішення... Моя сестра, яка проживала поруч, була скоро змушена рухатися. Запах був нестерпним і його джерелом не можна знайти.

Для чоловіка Юлії приготували щось набагато гірше.