Я пощастив, щоб знімати свою роботу.

Я вирішив пофарбувати веранду в будинку білим. Потім він також пофарбував два санвузли і котельню в білому кольорі. Я не хочу зупинитися – в результаті я пофарбував три спальні білі на другому поверсі. Я дуже сподобалося. білийй У цій статті я розповість про переваги такого рішення і про можливі страхи про це.

Довгий тому, коли я просто планував будувати будинок, я вивчила цю тему багато, я дивився інтер'єри в божуазних заміських будинках. Дуже гарна країна. Так, майже через один будинок, стіни в цих будинках були пофарбовані білими.

Отримав впевненість, я також вирішив пофарбувати стіни білими. Я сказала дружину про це – вона любила ідею. Моє батьківство вирішили не говорити про це. Я просто не бачив будь-якої фарби караван білого кольору до. Я не знаю, що таке рішення буде виглядати живим. Я бачив такі стіни тільки в зарубіжних інтер'єрах, і здавалося мені, що фотографії не можуть бути стовбуром, але деякі інші матеріали.

Але в той час я знаю одне, щоб напевно: Я не залишаю колір дерева. Я ніколи не розумію, чому люди думають так просто, що якщо котедж, все це повинно бути дерев'яним кольором. Дерев'яні стіни, стелі, меблі. Це свого роду кукурудзи, свого роду нудний до мене. Крім того, в такому вигляді котедж виглядає більше як лазня, ніж заміський будинок.

Звичайно, це просто моє бачення дизайну інтер'єру. Кожен вибирає для себе. Немає смаку або кольору друзівй Я не схожа на те, що пригнічує жовтуватий колір навколо мене. Можливо, я просто отриманий, я не буду сказати напевно. Так я вирішив пофарбувати спальні в будинку білі. Розкажіть про сильні сторони цього рішення.

Спочатку білий колір відмінно розширює простір і відображає сонячні промені. Це відмінний фон для будь-яких текстур і акцентів. По-друге, білий пов'язаний з почуттям свіжості і чистоти. Однак його надлишок може перетворити будинок в своєрідний офісний простір або підопічним в лікарні. Тому розбавив інтер'єр моїх спалень за допомогою інших кольорів в меблів, додано картини, аксесуари до стіни, декупаж. Він виглядає ненав'язливим і приємним.

Білий колір добре поєднується з відпочинком і є відмінним фоном для експериментів. Він підійде як для нейтральних відтінків, так і яскравих кольорів. Добре виглядає в поєднанні з контрастними темними і ніжними пастельними тонами.

Білий колір завжди буде доречним. Він ніколи не виходить з стилю і буде виглядати свіжим протягом тривалого часу. Крім того, він стилистично нейтральний - він не кріпиться до будь-якого стилю і відмінно виглядає на різних матеріалах і поверхнях.

р.

З недоліків можна сказати, що не вистачає двох шарів фарби. Декілька зон, що вражають білою фарбою. Я хотів використовувати більше шарів, але потім зрозумів, що це не так страшно, що трохи деревини можна побачити через шар фарби. Рішення про фарбування стін білим повністю відповідає очікуванням.