Терміни фліртування по вулиці пояснює, що анонс її компліменти чоловіків

Я отримав на трамвайці перед тим, як я можу сплатити свій тариф, коли хтось подав мене на ас. Я повернувся і побачила старик, який посміхався і привітав мене на свята. Ті шукен картопля руйнував мій день. По-перше, у чоловіків сидять, і ніхто не був навіть не страшний, всі сидять мовчно і химерно, Як не сталося.й Ми живемо. Декади проходять і нічого зміни в світі. По-перше, що таке знайомство по вулиці або на громадському транспорті вважається незаконнимй Це означає, що відступник продовжує роботу з домішкою.

Жінки повинні перенести безсмертну поведінку чоловічих осіб, цензура не дозволяє їм називатися інакше, і не можна довести цих осіб до правосуддя. Ось ще одна історія від мого життя, що сталося близько 10 років тому: Я ходив по набережній з школи, і натовп хлопців 5 років старше мене ran до мене. Три ноги, вони почали сміятися на що-небудь. Як перебіг натовпу, одна з хлопців, дуже щільна споруда, на переїзді snuggled на мій cheek і як би нічого не сталося далі. Дякую за немову! На мене була сестра, і вона, ймовірно, смішна ззовні, але я не був навіть смішний. Я пішов додому і потерти мій щік з пральним милом, поки він не був червоний і почав боляче від тертя.

677133

Одного літа в тролейбусі я почув двох чоловіків у своїх 40-х говорять про мене. Починався збиваючи щось в іншому вусі, заглибивши на скребковій ділянці. І другий - сказав він: "Ойдіть, щоб зупинитися на початку або я поставив його прямо тут." Дуже дякую! У візках з трьома десятками чоловіками? Я впевнений, що ці два пропущені етичні класи у школі.

23381.

Це лише три оповідання. Ймовірно десятка, що сталося мені. Скільки жінок там у світі? Я скажу вам прямо, що я ніколи не зношений одяг та глибока декольте, особливо в транспорті. Це для тих, хто хоче сказати: «провокував її зовнішній вигляд». Ні, вона не була. Навіть якщо є приємні люди на вулиці, це не причина доторкнутися до них. Ми повинні навчатися дітям з гідними людьми Не порушувати персональний простір Незнайомтесь, що вони хочуть.

У країнах, де ви можете запрошувати людей, які дивляться на громадський транспорт більше 5 хвилин. Як США? Пишіть коментарі, якщо я невірно. У нашій країні та більшість інших. Вулиця harassment розглядається trivial.й Почуття, що хтось порушив ваш особистий простір, доторкнувшись, розмовлявся непристойно в Вашій адресі.

Такі ситуації травмують психіку, жінка починає боятися все і може ніколи не закриватися хорошою людиною, тільки тому що хтось нерозривно торкнувся її без дозволу або відступив її.

3610Р. 4200Р.

Catcalling - це термін, який використовується для позначення поняття «захоплення по вулиці», що перекладається як «здоблення». Тільки, як Емілі травня, виконавчий директор руху Hollaback, поставлений його, полягає в тому, щоб знизити проблему: "Подивитися кота може бути дратівливим, але це не викликає страху."

Hollaback - це рух, який направляє вулицею. У звіті, опублікованому в Університеті Корнелл, більш ніж 50 відсотків жінок, які випробували в 22 країнах, сказали, що вони були захоплені дивувачами або навмисно доторкнулися до руху.

Люди повинні знати, що загартування на вулиці нешкідливий знайомство. І коли ви бачите, хто бажали, ви можете допомогти жертві, не байдужі. Зробіть контакт з жертвою загартування. Це може бути підліток або неправдива жінка, попросити її, якщо вона океї. Вимкніть відступник. Ви не повинні створювати конфліктні ситуації, просто запитайте, що це час, наприклад.

7140654р.

Якщо у ваших друзів розмаховані жінки на вулиці, розкажіть, що ви проти цієї поведінки. Ніколи не думаю, що це ніхто не ваш бізнес. Він може стати будь-яким, думати про вашу дочку, сестра, подруга. Це час, щоб зупинити допустимість, цей світ вже ковзає нижче ніде. Для того, щоб зберегти мовчу про проблему, щоб заохочувати поведінку неповних людей. Вітаю?