Чому ви повинні зануритися свої рідні

Сім'я Іноді мати може полюбити її дочку. Час. труси з братом. Але в кінці дня члени сім'ї конденсують. Більшість часу. Все залежить від освіти і тяжкості проблеми.

Наш читач поділився своєю історією, яка насправді є більш поширеною в сім'ях, ніж ми хотіли б. Не кажучи вже про те, що ситуація тривіальна, але ми впевнені, що хороші поради та підтримка в коментарях явно не будуть зайвими. Саме тому ми запрошуємо Вас ознайомитися на сайті.

Моя сестра говорить hello, друзі. Я хотів би розповісти вам, що сталося мені на сім'ї переднього. По-перше, я думаю, що мені потрібно уточнити, що мій чоловік і я дуже добре. Ми – 35 років, дочка, 3 роки.

Я зустрів Ярик 9 років тому і це було право зробити в моєму житті. Я не маю найбільш адекватних відносин, але Ярослав закохував себе лише за кілька хвилин.

Ми почали жити разом. Що зроблю мене про нього, це людина відразу. довіряю менеАле він був досить щільною з іншими людьми. Трохи, ми почали невеликий бізнес, в якому навіть я знайшов місце. Я нарешті відчув, що я можу зробити різницю в житті.

Ми робимо досить добре. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Я не хочу, щоб вирватися, але ми придбали трикімнатну квартиру в центрі міста і пару нових іноземних автомобілів. І маленькі речі, звичайно...

Чому ви повинні зануритися свої рідні р.

Ось історія. Про 4 роки тому, мама запитала мене, щоб отримати $ 2000. Виявилося, що моя сестра хвора і терміново потрібні гроші. Вона недавно розлучила чоловіка і тепер живила з матір'ю. Вона не мала дітей, тому кожен чекав її, щоб повернутися на ноги, і це. Я не говорю з чоловіком. давй Але я не можу приїхати до мого будинку батьків: було багато замовлень.

Трохи трохи, моя сестра відновила і все було добре. З того, як вона все ще працювала, мій мама дав мені трохи грошей щомісяця від пенсії. Ви знаєте, що розмір був символічним. Я знав, що він був більшою подякою.

І кілька років пройшли. Мама залишила нас. Він був дуже болючим, але нам вдалося. У сестру вже поліпшили свою фінансову ситуацію, знаходилися новий чоловік і переїхали з ним. Я був дуже щасливим. Після розмови з чоловіком, озброєним квітами і невеликим подарунком я вирішив запросити її на новий ресторан.

Вика не розуміла, погоджено негайно. На приїзді ми обмінялися дарами (сім'я традиція), зробили замовлення і почали розмову. Про півгодини пізніше я почав розмову через те, що насправді я вирішив це зробити з нарадою. Я запитав. доляй До чого мій сестра тільки захопив очі і відповів в сюрпризі, що не було заборгованості. Що мій мама забрав гроші, не її. І ось чому Віка не завадить мені нічого.

Після того, як вона залишилася, але не забувалось взяти свій подарунок букет квітів з нею (Я теж сплачував рахунок). Я був шокований. Поговорили з чоловіком знову про те, що гроші, але тепер він заспокоює мене вниз. Він сказав, що глибоко вниз, він сказав, що до них довго і зараз це не причина для розчарування. Але до останнього часу я впевнений, що Зворотній зв'язок!

Тепер, звичайно, ми не спілкуємось. Виявилося, що її ліки фактично коштують трохи менше, ніж сума мою матір запитала мене. Потрібні гроші без ліків. Але я віддаю їм причину, як це. Чому я не можу сказати, що це раніше?

Я сидів там, що робити. З одного боку сестра діяла потворна: вона перенесла стріли до вихідної рідної особи. З іншого боку, її ліки дійсно не так дорогі. $1,300, щоб бути точним. Тексти пісень, а це означає: Це нічого, хоча. Мапа Я повинен знову поспілкуватися, бондаж? Моя сестра, мій дорогий.

Ми проконсультували редакційну колегію. "Сайт"Вони не прийшли до консенсусусу. Хтось порадував вас вирізати сестру з життя, поки вона не захочиться і йде про її бізнес. А деякі, навпаки, побажали своїх родичів на відмову, забуваючи про гроші або просто згодні в сестри. Яка точка зору підійде для вас, шановний читач Julia!