Опір робочого чоловіка, який не миє пластин жінки в будинку

Чоловіки рідко надсилають листи до редакції. Але якщо це сталося, розгляньте його крім душі. Це повідомлення, яке ми отримали від нашого читача Alexei. Про своє життя мама Він виявився з місця біженців до місця зла. Але найголовніше, що ми отримали новини від дружини. І зараз цікаво подивитися на ту ж проблему через очі різних людей.

р.

В останні місяці вагітності моя дружина запропонувала жити з матір'ю під час пологів. Alla сказав, що наша квартира може бути зданий, щоб заробити додаткову копійку. І з дитиною обов'язково потрібна допомога. Ця ідея здавалося мені добре, тому що мати-в-право жив у двокімнатній квартирі і не проти неї.

Проте, після місяця життя разом, наше життя почало перетворюватися в живу пелюшку. Галина Івановна виправила і витрачає весь час в домашніх умовах. Щодня розповідає про те, як жити і підняти дитину.

Вона обробляється чистотою і помітить буквально кожну пляму пилу. Таким чином, якщо мама-в-право бачить навіть найменший розлад, починається скандал. Я намагаюся знову потрапити в бій, але ситуація нагрівається.

На другий день я прийшов додому з роботи дуже пізно, вечерю поодинці і залишилася позаду немитаної пластини. Ранок почався з жахливими кісточками, які брудні страви лежали в раковині. Галина Івановна вся квартира, знала мене slob і сказала:

Я не можу стояти. На емоціях називають гістеричною гістеричною, яка обробляється чистотою. Він сказав: Я єдина людина, яка працює в цій родині. Чи складно просто мити тарілку без скандалу? В будинку завжди є все інше. У вас є слава? Щодня я працюю, як дякую вам!

Галина Івановна була приречена, і моя дружина побігла в приміщення і сказала, що я прокинувся в нашу дитину. А потім Алла його: «Ви знаєте, як мій мама любить замовлення!» Чи важко мити, що погана пластина? ?

І ось де я пішов. Я думав, що моя дружина буде підтримувати мене. Ситуація просто скорочується. Але в кінці я був ще винним. Я пішов працювати. Я не знаю, як довго я можу взяти. Я приймаю будь-який час роботи, щоб бути меншим в домашніх умовах. І в цілому, квартира матері-в-завтра виглядає як будинок. Ви не почуєте доброго слова. Завжди скарги та скарги.

р.

І Галина Іванівна постійно нагадує нам, що ми живемо в її квартирі. Що? Я повністю оплачую за комунальні послуги, вирішуємо всі побутові проблеми. Чи дійсно я заслуги? Розкажіть, як зв'язатися з матір'ю Я просто не можу стояти!

У своєму листі жінка описала всю історію так само, як і її чоловік. Але коли сталося Основний конфлікт з немитаною плитоюНа очах Алла дивилися речі трохи відрізняються. Це те, що Алла пише.

Весь ніч, мій очей не спить, бо зуби моєї дочки зрізалися. Я впала тільки вранці, але через півгодини я прокинувся від кричуща на кухні. «Дві жінки сидять в домашніх умовах щодня, і вони не можуть мити пластину за єдиною робочою особою в сім'ї!» Я побігаю на кухні в тум Lesha, але він ще більш сердитися. А потім він пішов на роботу, демонстративно запалюючи двері - як хлопчик!

А потім ви знаєте, як все закінчилося. Очевидно, що як Alexei, так і Alla страждають від тих же проблем. Однак, ви повинні визнати, що їхні версії, які відбуваються різні. Зрозуміло, що жінка на боці її матері. В той час, коли чоловік не розуміє, чому його мати-в-право перекриває слон.

Шановні читачі! Які поради ви можете надати своїм чоловікам вирішити всі конфлікти якомога швидше? Поведінка вашої думки в коментарях. Шукаємо!