Болгарська куфта на вуглецевій воді, щоб не зволожувати над каструлькою

Ніч Я готую м'ясо в Болгарії. Рецепт сувенірів Він походить від серця сонячної Болгарії. Я перший спробував цей ароматний м'ясний делікатес в Софії 2 роки тому і просто закохався в любов з ними. На мій погляд, кюффе краще, ніж наші котлети, хоча вони схожі.

Болгарський купе можна приготувати на грилі, в каструлі, а також в духовці. Я готую їх в домашніх умовах в сковороді. Дякуємо вам за чудовий подарунок!

999 р.

М'ясо в Болгарії Сьогодні видання "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки Болгаріяй З кебабе, кюфет – король ресторану та вуличних закусок в Болгарії та за її межами!

інгредієнти
  • 300 г яловичини
  • 600г свинина
  • 1 цибулина
  • 100 г свіжої кришки
  • 250 мл вуглецевої води
  • 1 ч.л.
  • сіль, перець за смаком
  • рослинно-масляний

Підготовка
  1. Обертайте яловичину, свинину і кришку через м'ясорубку. Додайте маркер і сіль, перець за смаком. Змішайте з м'якими руками до однорідної структури і добре збийте. 717261

2. Коли м'ясо стає в'язким, залийте в неї вуглецеву воду. Подивитись його добре. Покрийте фарш з харчовою плівкою і вставте в холодильник на 2 години, щоб м'ясо добре мариноване. Ви також можете додати більше кмин і червоний перець, але це необов'язково. Болгарська куфта на вуглецевій воді, щоб не зволожувати над каструлькою

3. Зіграти цибулю і додати її в м'ясо. Вологі руки дають м'якість форму плоских котлет. Болгарська куфта на вуглецевій воді, щоб не зволожувати над каструлькою

4. Покласти сковороду на середній вогонь, залити рослинне масло. Можна додати трохи солі, щоб уникнути розбризування олії. Посмажити кіфтети, як патти з двох сторін до рутдного скоринки. Болгарська куфта на вуглецевій воді, щоб не зволожувати над каструлькою

5. Це, аромат Готовий. Найкраще подається з овочами та смаженою картоплею. Бон привіт! Болгарська куфта на вуглецевій воді, щоб не зволожувати над каструлькою р.

Я також рекомендую вам дізнатися, як підготувати банан в Болгарії. Ця страва стане відмінним ситним сніданком і приємним для святкового столу!

Болгарська куфта на вуглецевій воді, щоб не зволожувати над каструлькою

Мені подобається цей вид м'яса в Болгарії. Як видно, манжет відрізняється від традиційних котлетів способом приготування і в складі виробів.

М'який, соковитий, ароматний і дуже смачний Болгарські манжети Він неодмінно сподобається вам і вашій родині. Я дуже рекомендую, щоб зробити їх за цим рецептом, ви не пошкодуєте його!