В ніч через сусідів з дітьми став дуже тривожним, тому довелося прийняти одне рішення.

Що робити, якщо постійний шум сусідів заважає сну вночі? Якщо ви ніколи не попросите себе, що питання, ви щаслива людина! Чи є це наш читач Анна, який протягом шести місяців ніколи не вдалося отримати хороший нічний сон через постійний шум нових орендарів, які оселилися перед нею будинок?

В ніч через сусідів з дітьми став дуже тривожним, тому довелося прийняти одне рішення.

Як дівчина керувала емоціями під контролем так довго, як не засвідчувати своїх батьків і які рішення повинні бути зроблені для фіксації ситуації? Поговоримо!

До цієї дружної сім'ї оселилися в будинку навпроти, я ніколи не мав проблем сну. Я можу буквально закохатися в хвилину. Тепер я повинен страждати в тиші і чекати, поки вони не зазначають, щоб завершити свою наступну нічну заставу.

Це той самий час. Тільки цілодобово вражають ніч, і відразу в дворі з'являється ця родина з дитиною і собакою. У собаки барки, дитячі креки гойдалки, а батьки весело говорять про їх. І я страждаю від футилійських спроб сну, хоча я повинен прокидати на 6 ранку і піти на роботу.

Чому люди з дітьми думають, що це дозволено робити все?

В ніч через сусідів з дітьми став дуже тривожним, тому довелося прийняти одне рішення. Р

Я повністю не плутану людину, тому я спробував мені краще уникати особистого контакту. Спочатку я сподівався, що це Божество закінчиться самим. Тоді я думав, що хтось ще в районі вирішує проблему. Я не маю мене, як тільки! Але час пропущений і ситуація залишається незмінною. Сім'я насолоджувалася нічним життям, і я боровся щодня з ефектами хронічної депривації сну.

В кінці міцність, щоб закінчити його не залишилося. Одного разу я прийняв рішення фірми, що це не може продовжити. Я почав думати про те, як я можу вирішити проблему.

Не було багато варіантів. Поговорити з батьками дитини самостійно або спробувати викликати закон. І з другого варіанту пообіцяв прийняти набагато більше часу і зусиль в суді, я вибрав менше двох злих.

В ніч через сусідів з дітьми став дуже тривожним, тому довелося прийняти одне рішення. Р

Який сюрприз я був, коли сусіди я захопив, щоб бути гарним і зрозумілим людям! Я дізнався, що нічні прогулянки є єдиним часом, вони можуть об'єднатися і обговорити важливі питання. У зв'язку з конкретною роботою батьків немає часу на цей день. Крім того, перед тим як почали ходити, дитина часто переживає проблеми сну.

Не знаю, що вони не турбували нікого. У батьків, які пообіцяли зберегти спокій. Через кілька днів я виявив, що дитячий майданчик під моїми вікнами був порожнім. Звісно, сім'я знайшла більш зручний час для прогулянки. Тож тепер я можу нарешті спати мирно.

В ніч через сусідів з дітьми став дуже тривожним, тому довелося прийняти одне рішення. р.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Як виявилося, проблема може бути вирішена в двох підрахунках. Але перед тим, як це зробити, дівчина самостійно принесла себе до критичного стану, заперечуючи образи несудимих батьків зіпсованої дитини, придуманого нею. Як це сталося?