26
Чому мусять гасити фрикадельки з слюзіями в олії
З господині Я часто чую, що вони приймають рецепти улюблених страв з друзів, колег або матері. Я маю на увазі, вже перевірено. Я в одній категорії. Моя найкраща друга і мута дуже добре в кулінарії. Ми завжди раді! Я отримав великий результат. До вашої уваги, шановний читач, смачні фари фарш: рецепт з фото
Кожен етап підготовки я пофарбував, виміряючи пропорції. Я вже знаю, що цей рецепт чекає гостей, які нещодавно приготували своїх смаків. На святковому столі вони навіть придумали назву. "Комовські котлети"й
Так, друг, через пробну і похибку, знайдене ідеальне поєднання інгредієнтів. хліб і хліб. манкай Завдяки цьому котлети вийдуть на тендері і бездоганно смачно.
Ферма інгредієнти
Інгредієнти в тушковані пасти
Підготовка
Картопля смажена і мариновані томати (або огірки) є кращим доповненням до саморобки. Навіть найсвіжіші діти їсти цю страву з серрагою.
Спробуйте, і я впевнений, що ви хочете подякувати другу Тетяну за цей чудовий рецепт. Ми чекаємо коментаря.
Кожен етап підготовки я пофарбував, виміряючи пропорції. Я вже знаю, що цей рецепт чекає гостей, які нещодавно приготували своїх смаків. На святковому столі вони навіть придумали назву. "Комовські котлети"й
Так, друг, через пробну і похибку, знайдене ідеальне поєднання інгредієнтів. хліб і хліб. манкай Завдяки цьому котлети вийдуть на тендері і бездоганно смачно.
Ферма інгредієнти
- 600г фаршу фаршу (я свинина)
- 1 цибулина
- 1 картопля
- 1-2 зуба. часник
- 100г манкі
- 100г води
- 1 яйце
- сіль
- чорний мелений перець за смаком
- мелений коріандр
- соняшникова олія
Інгредієнти в тушковані пасти
- 80г води
- 1 лавровий лист
- 1-2 горох солодкого перцю
- 1 зуб. Кошик
- 10-20г вершкове масло
Підготовка
- Видаліть зайвий жир і плівка з м'яса. Зріжте його на невеликі шматочки.
- З м'ясорубкою або блендером (як мені) м'ясо м'ясо м'ясо м'ясорубки. 569180р.
- Залийте манку кімнатною температурою води (мого сина допоміг мені тут). Якщо у вас є вуглецева мінеральна вода, її можна використовувати. Перегляди
- Сод картопля і цибулю на тертці. Залийте додаткову рідину.
- В той же час мишимо фаршу. Пройдіть часник через часниковий прес (Я натерти великий зубчик на тертці).
- Покласти всі інгредієнти разом, покласти яйце в, соло. Перемішайте фаршу. Бажано залишити на 15-20 хвилин.
- Формуємо котлети. Зігрійте сковороду, залийте трохи соняшникової олії (в процесі вийде більше жиру з м'яти). На невеликому вогні обсмажити котлети по обидва боки до золотистої скоринки.
- Потім котлети можна тушити. Покладіть їх в каструлю, додайте лавровий лист, простягайте перцем, подрібнили зубчики часнику і шматок вершкового масла. Залийте трохи гарячої води.
- Давайте воду кип'ятіння. Після 5 хвилин відключіть вогонь, і залиште котлети під кришкою до запобіжника. Що це?
Картопля смажена і мариновані томати (або огірки) є кращим доповненням до саморобки. Навіть найсвіжіші діти їсти цю страву з серрагою.
Спробуйте, і я впевнений, що ви хочете подякувати другу Тетяну за цей чудовий рецепт. Ми чекаємо коментаря.
Чому деякі люди люблять носити маску обличчя
Чому успішний чоловік ніколи не зупиняє свою дружину від спального з друзями