Зроблений у бідній сім'ї, чоловік пояснює, чому він обміняв його грандіозною квартирою для любові

Іноді це просто одна річ. розчин Він може змінити його назавжди. Але якщо ви робите будь-який важливий вибір, пам'ятайте, що все має наслідки. І іноді вони незворотні.

Зроблений у бідній сім'ї, чоловік пояснює, чому він обміняв його грандіозною квартирою для любові р.

Герой нашої історії сьогодні молодий хлопець, який на перехресті. Майбутнє життя залежить від його рішення та подальшого спілкування з родичами. Чи може недосвідчений молодий чоловік зробити правильний вибір? прослуховування? Про це читайте далі в статті.

Я дізнався, що бідне життя, як молодий хлопчик. Мій батько залишив нам, коли я був один рік. Моя мама і я жив з мій бабуся коли-небудь з. Відсутня заробітна плата. Ось чому моя мама взяла участь у роботі.

Зроблений у бідній сім'ї, чоловік пояснює, чому він обміняв його грандіозною квартирою для любові

У віці від 14 років я почав допомагати мамі і бабусям. Здійснення рекламних кампаній по всій території міста. Шукаємо, щоб зробити наше життя простіше. Я не думав багато про навчання, адже порожнього холодильника говорить сама за себе. Після закінчення 9-го класу, мій великий погляд запропонував, що мій мати прийняти мене в.

Вона проживала в столиці і готова подбати про мене. Пообіцяв допомогти з освітою та вступом до університету. Моя мама і бабуся були дуже щасливими, вони вірили в мене, бажали мене стояти на ноги. І я, навпаки, відмовився спочатку. Але тоді я зрозумів, що без такого тягару, як мене, моя родина буде легше впоратися з.

Я провів весь літо з братом. Вона купила мені новий одяг, я почав харчуватися краще і буквально почав міняти. Іноді я дивився в дзеркалі і не вірю, що це було мені. Для того, щоб увійти і отримати професію. А потім почати роботу і допомогти мамі і бабуся.

Зроблений у бідній сім'ї, чоловік пояснює, чому він обміняв його грандіозною квартирою для любові р.

Бабця Алла працювала викладачем англійської мови протягом багатьох років. Ми отримали мову. Вона оцінила мене за мої досягнення. Завдяки їй я закінчив 11-й клас з хорошими сортами і активно приготував до вступу.

Один день, бабуся Alla - сказав нам, що потрібно говорити серйозно. «Алша, я не маю, але ви. Я хочу запросити вас на своє місце, і ми будемо дуже близько. Я хочу, щоб ви знали, що я зареєструю свою квартиру для вас. Коли я пішов, ви можете нарешті оселитися тут. І не сперечатися! - сказав він Ба в тихому, спокійному голосі.

Моя бабуся дала мені щасливий квиток на життя, за який я ніколи не втомився подякувати їй. Я змогла вступати в університет і почав навчатися Я втратив голову. З якою я закохався в любові. Тексти пісень, а це означає: До тих пір, поки я не мав ідеї, що любов був. Але для Олі я б нічого не робив.

Коли бабуся дізналася про Олу, вона дуже сердитися. “Ви повинні думати про навчання, не деякі дівчата!” Вона сказала: Я був дуже щасливим, тому що я думав, що вона буде щаслива для мене. Але з кожним днем, ситуація тільки погіршилася, оскільки мої відносини з Оля почали розвиватися дуже швидко.

В одній точці Баба Алла - сказав, що я напевно не чекав чути. Вона почала повертати мене проти Олі, кажучи, вона не хочу мене, вона хотіла мій квартира. А потім подарував ультиматум: Якщо ви не залишите свою Оля і залиште тут, або ви перейдете тут і забудете все, що я сказав вам! й

Так само, я назвав маму проконсультуватися з нею. Звісно, я не хочу, щоб зламати Ola, тому що я дуже любив її. Але я відчув, як мені потрібна підтримка. Моя мама прислухала мене і сказав: "Опитування в житті людини має велику силу." Як твій серце диктує. І я завжди буду на боці, сина.

Коли Оля дізнався про все, вона крила і натискається навіть на плече. «Я не люблю, де ми живемо. Нехай це буде навіть найбідніший номер в гуртожитку. Головна – збитий Оля.

Моє життя було розділено на до і після. Мій бабуся не був готовий для мене, щоб залишити її. Але я зробив. Попереду проходив гора нерозчинених проблем. Але кожен день в мене була велика влада. І її ім'я любові.

П. С. Як я пишу це, моя дружина Оля закохується в наступному номері. Вона дуже втомилася після того, як сьогодні: наші дитячі зуби почали різати. Я знову поцікавлюсь перед ліжком.

Такі історії довели, що справжні почуття мають неймовірну силу. І неважливо, наскільки важко приймати рішення в житті, ви можете перемістити гори, якщо ви вірите в себе. Ми щиро сподіваємося, що головний герой історії продовжуємо розвиватися в кращому режимі.

А якщо ви хочете побажати йому щось, ми дивимося на тебе в коментарях. Давайте поділимося хорошими речами з кожним днем!