Життя жінки, яка не має пансіонату і не буде, але має

Кожна людина хоче стати прихильником у віці, щоб бути підтриманими у складних часах. На жаль, іноді в старому віці все перетворюється на вас. Він жив за своєю совістю, і спробував зібрати дитину правильно. Але Вера Петровна має дещо різну ситуацію. На тиждень тому вона була вафельна заявою сина про весілля.

Моя заява сина: Гриша прийшла до мене з чудовими новинами. "Я маррінґ Sonja", - каже він. Бажаю сина щастя, але так само, як? Тепер ніхто не робить це, спочатку вони живуть трохи в цивільному шлюбі, клей шпалер, рубати один одному. А потім вони визнають. Я розумію, що під впливом Sonya Grisha буде робити все.

Вони зустрічають 6 місяців тому. Sonya нічого не отримав. Вона прийшла з села до міста для вивчення. Так Grisha зловив. Ви бачите, вона хоче жити окремо, тому Гриша прийшла до мене. У мене є квартира, яку я здаю до орендарів. Саме там, де діти хочуть переїхати. Проблема, я живу на гроші орендарів. Мені 54 роки, і я не маю пансіонату, тому що я не маю пансіонату. Вона працювала тут і там, але ніколи не залишається в офіційній роботі. А замість оренди, мій син каже, що я повинен отримати роботу. й

«Я підняв сина самостійно». Його батько був п'єпер, тому я подав за розлучення, коли Grisha був 6. Чоловік був успішним бізнесменом, але не витрачав час з сім'єю. Я переїхала з мамою і моєю дитиною. Чоловік загинув через шкідливі звички, згідно з заповітом, квартира належить до сина.

Я відремонтував квартиру, потурбував сина, забрав його до мугів і секцій. Три нас проживали разом. Після 10 років мій мама загинув. Я ледь відновив, але я ніколи не пішов працювати. Вона почала орендувати будинок чоловіка та заощаджувати гроші на навчання сина. Я завжди витратив гроші на Grisha. У старому віці потрібно платити тільки за комунальне житло, і вам не потрібно стільки для їжі. Я був впевнений, що я був достатнім.

І тепер Гриша отримав мене струнким. По-перше, він працює, він скоро буде 30 років і ходи під п'ятою коханої. Він добре знає, що я маю на гроші від оренди квартири. На 54, мій здоров'я не дає мені йти до роботи, і хто буде найняти мене?

628896

Я пропоную їм жити в двох, але він не хоче чути. Він каже, що він володіє квартирою законом. І він правий. Але ви можете зробити це для вашої матері? Я відчув своє життя, даючи найкращому сина. І тепер, в мій старий вік, я пішов без грошей і без допомоги. й

Люди завжди можуть знайти спільну мову. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу Петровна не скаже її сина все або він заперечує Говорячи про душі найкраще рішення. Мати і син будуть в змозі вести переговори без третіх осіб і встановити відносини. Що ви думаєте?