Не птахофабрика, але компактний будинок для молодої сім'ї, побудований в 16 днів

Будинки барні. Популярна альтернатива великим цегляним будинкам. Barnhouse - це архітектурний стиль, який органічно поєднує в собі лофт і мінімалізм. У ХХ ст. люди почали пересуватися до барнів, щоб присвятити час тваринам. Сьогодні будинок барна справа - це спосіб провести час з сім'єю і провести більше часу на відкритому повітрі.

Перегляд цього повідомлення в Instagram

A post shared by Головна в Barnhouse Style (@smartdom5.ru)

Перегляд цього повідомлення в Instagram

A post shared by Головна в Barnhouse Style (@smartdom5.ru)

Відмінною особливістю таких будинків в сучасному дизайні є панорамні вікна і високі стелі. Навіть будинок площею 60 кв. м здається невеликим, і всередині він досить просторий і затишний. Будинок був побудований Іра і Альберта. Доручили будівництво будинку до будівельної компанії під ключ. І вже 16 днів після початку будівництва пара змогла ввести свою затишну гніздо.

Будинок Іри і Альберта складається з двох поверхів, на яких розташована передпокій, кухня-вітальня, ванна кімната, спальня, робоча зона компактно розміщена. З другого поверху, де пара влаштували робочі місця, відкривається вид на панорамні вікна, через які можна помилуватися природою.

«Ми ввели готовий будинок в 16 днів. За ці гроші, мій чоловік і я можу купити квартиру в багатоповерховій будівлі, яка була побудована ще 5 років, Ira приймає. І доповідав, що такий будинок можна легко завершити при необхідності. Але зараз є безліч номерів для них тут.

Всередині пансіонату яскрава і простора. Кухня-вітальня припаде до будь-якого мінімаліста: піч для двох конфорок, невелика робоча зона, пара шафок. І не накладає накладки. Поруч - кухонний стіл і навпаки - диван, на якому пара дивитися фільми через проектор на протилежній стіні.

У ванній кімнаті досить просторий душ, котел, раковина з дзеркалом і полицями нижче, туалет. Незабаром пральна машина буде розміщена в спеціально призначеній ніші. Спальня Іри і Альберта невелика, є невелика полиця для речей і двоспальне ліжко. Зати і нічого зайвого.

604203 Габаритний зображення

Про те, як будинок був побудований і що потрібно, дивитися цікавий відео, де ви побачите, як затишне його можна в маленькому приватному будинку. Я хочу жити в одному з цих. Проект будинку може бути абсолютно будь-яким. Головне - вибрати хороший розробник, який будував такі будинки протягом багатьох років.

https://www.youtube.com/watch?v=_Bl4-C4sTr4

Люди, нарешті, починають розуміти, що щастя, не про розмір будинку або кількості номерів. Багато переміщення з бетонних коробок до екологічно чистого і затишного будинку на відкритому повітрі. Чи не так красиво? Покажіть мені, що ви думаєте про побудову бруса, ви перейдете в будинок, як це?