Що робити, якщо тест показує дві смуги, і людина йде назад

Життя жінки перетворюється, коли лікарі доставлять вирок: «Ви не можете завагітніти». Ця фраза відобразила на розумі і залишається там назавжди. Але іноді буває диво, і довгоочікувалися дві смуги мрії перетворюються в реальність. Тільки ось що робити, якщо людина не хоче дітей?

й Безкоштовно Героїна історії сьогодні стала редакційною службою. Не знаю, що робити або як підключитися до коханої людини. У статті ми намагаємось дізнатися, чому людина може бути так категоричною. Я думаю, що все має бути розумним поясненням!

Чоловік не хоче дітей. Це був рутинний чекап. Після того, як мій лікар сказав, що я не зможе мати дітей. Моя дружба і я побачила протягом шести місяців. Женья була шокована, коли він з'ясував, але швидко підтягував себе разом і був дуже прихильний. Ми вирішили переїхати і почати жити разом.

й І через півроку я дізнався, що я був вагітним. Моя жінка розповіла мені про такі справи. Я не вірю, що це може стати для мене. Звісно, я був дуже щасливим, тому що я знаю, що це може бути мій шанс стати матір'ю. І я хочу, що.

Але Женя не збуджена. Не дивлячись на те, що спочатку він натягував на мене, щоб позбутися від малюка, перш ніж було занадто пізно. Він не був готовий. Звісно я проти неї. А потім він думав, що він надійшла і сказав, що він спробує приїхати до умов з ним і приймати його з часом.

й Щодня на тиждень гірше. Ми боремося з вами, і я дуже часто. Я відчуваю себе самотнім і боятися, що Женя буде залишити. Як встановити контакт з молодою особою? Ми навіть не одружені. Коли я думаю, що себе як одною матір'ю на 25, я починаю шивер.

Намагатися встановити контакт з людиною, потрібно розуміти причину його поведінки. Перше, що лежить на поверхні, дивнийй Після діагнозу людина може знайти важко вірити, що його супутник здатний завагітніти. Звичайно, він не готовий стати непланованим батьком.

й Безкоштовно Чоловік також має почуття і страхи. І Євген негайно прийняв, що роль попеля відчужається йому і не хоче дитини. Або ж, він може бути, але не так спонтанно і безумовно. Зрозуміло, що рано чи пізно активується деяка оборонна реакція. Можливо, його поведінка і, в певній мірі, його байдужість відображають страх людини.

Крім того, людина може мати страх, який після народження дитини він стане непотрібним. У малюка часто приречені, і це нормально. Але партнер може взяти його на свій рахунок. В результаті виникають зміни та конфлікти, які навіть можуть призвести до поділу.

417682

Щоб запобігти виникненню, варто говорити чоловікові знову і намагатися зрозуміти його. Він також повинен слухати дружину. Після того, як Євген спочатку сказав, що він спробує прийти до умов з ситуацією. Однак, приймаючи дитину і любити його не рівні речі.

У нас є страхи. Вони не можуть з'являтися до тих пір, поки щось не з'являється, Для Євгена це «усе» була новина про вагітність своєї дівчини. І для неї думки про майбутнє одної мами. Але чому вона їсть її так багато?

Суспільство наполягає, що всі діти повинні розвиватися в повній родині. Але одна мама не є вироком! До того ж, взявши участь зі своїм супутником, жінка не засудить себе вічне самобутнє життя. І дитина може мати крок І скільки оповідань там, коли мама підняла дитину самостійно, в повній мірі розуміючи себе в житті?

З страхами потрібно працювати, не боятися їх. Хтось впорається з цим самостійно, і хтось має звернутися до фахівця. І ось! Хто знає, можливо, кілька сеансів з сімейним психологом допоможе головний характер і її супутник зрозуміти свої проблеми. Що ви думаєте?