Від чого страва буде будь-який гість двічі ніжним

Я пішов, щоб відвідати один раз. Вона ніколи не варить, часто купує їжу або йде в ресторани. Після розлучення з чоловіком вона вдарила кар'єру, і чоловік не з'явився в будинку протягом двох років. Я походжу в будинок іноді для чашки чаю. Цього разу вона здивувала мене: вона забирає парову страву з кухні. Я бачу, і там делікатні млинці на каструлі - так смачно, що пальці закриваються.

Друг сказав, що вона варена не тільки млинці, але снеки торт. Млинці за цим рецептом виявилося дуже пряно, і найцікавіше, що вони виготовляються з пюре. Я написав рецепт дружини, вона любить готувати різні оригінальні страви.

інгредієнти
  • 350г картоплі
  • 400 мл молока
  • 3 яйця
  • 3 ст. борошна пшеничного борошна
  • рослинно-масляний
  • сіль

Підготовка
  1. Дуже простий рецепт. За кілька хвилин страва вариться. Спочатку відварюємо картоплю, зливаємо рідину і робимо пюре. Чистий повинен бути однорідним, без одноразового блиску.

2. Змішайте пюре з молоком, а потім вводите одне яйце. Додайте три столові ложки пшеничного борошна і знову пюре.

3. З готового тіста обсмажте млинці в сковороді, кожен раз змащуючи його рослинним маслом. Млинці дуже ніжні, тому краще не зробити їх занадто тонкими. З цієї кількості інгредієнтів повинні бути 12 млинців діаметром 26 сантиметрів.

До речі, якщо додати обсмажену цибулю в тісто, її смакують ще краще. Тільки до цього цибулину необхідно дрібно нарізати і обсмажити до золотистого на сковороді. Обов'язково спробуйте! Також з готових млинців можна зробити снековий торт - саме те ж, що мій друг дав мені. Доброго дня!