Які помилки Микола Амосов попередили тих, хто готував макарони Амосова на початку осені

Якщо ви витратили свій дитинство в землі радянських народів, ви, ймовірно, знаєте, що Амосова паста. Довгий отримав ім'я ефективних народних засобів для зміцнення організму. Автор цієї «вітамінної бомби» – хірург однойменної назви – Микола Михайлович Амосов. Проконсультував цю суміш сушених фруктів і меду всім пацієнтам для швидкого відновлення.

Тепер питання підвищення імунітету особливо гострий. Саме тому редакційна колегія "Сайт" Я вирішив нагадувати вам, як приготувати цей надійний, дуже смачний і неймовірно корисний засіб дива в речовині хвилин.

Які помилки Микола Амосов попередили тих, хто готував макарони Амосова на початку осені

Ця делікація необхідна всім: як в боротьбі з поточними недугами, так і для профілактики. Справа в тому, що паста Амосова, крім вище, відмінно підтримує роботу серця, запобігає застуді, а також покращує сон. Цей список може піти, але зараз зрозуміло, що така баночка вітамінів повинна бути в кожному будинку. Як зробити цей знаменитий паста?

інгредієнти
  • 150г сушений
  • 200-250г лимон
  • 150г родзинки
  • 150г дати
  • 200-250г меду
  • 150г клітки
  • 150г горіхів

Підготовка
  1. Спочатку потрібно знати про кілька нюансів приготування інгредієнтів. При виборі сушених фруктів не варто купувати дуже красиві, блискучі. Ціна такого привабливого зовнішнього вигляду - обробка спеціальними хімічними складами. Якщо ви вже придбали ці, то потрібно замочити їх на 20-30 хвилин у воді. Але це, я повинен сказати, не вітається в цьому випадку. Також, навіть матовий, добре сушені плоди слід залити злегка теплою водою протягом 5-7 хвилин, а потім висушити рушником. Дати не потрібно замочити, просто швидко мити під проточною водою. Потім також висушіть рушником і видаліть кісточки.

2. Зробивши попередні маніпуляції, лимонЗрізаємо її на дрібні шматочки і знімаємо кістки. Які помилки Микола Амосов попередили тих, хто готував макарони Амосова на початку осені

3. Горіхи. Ми ретельно перевіряємо залишки оболонок і перегородок. Які помилки Микола Амосов попередили тих, хто готував макарони Амосова на початку осені

4. Всі підготовлені інгредієнти скручуються м'ясорубка. Які помилки Микола Амосов попередили тих, хто готував макарони Амосова на початку осені

5. До подрібненої однорідної суміші додаємо мед. Якщо вона вже подається, просто пофарбуйте її в водяній бані. Дуже акуратно і повільно, так як мед не можна нагрівати при температурі вище 40 ° С. В іншому випадку він втратить всі свої корисні властивості і може навіть завдати шкоди. Які помилки Микола Амосов попередили тих, хто готував макарони Амосова на початку осені

6. Ми ретельно перемішуємо і ставимо її в чистоту сухе-банкй Деякі люди рекомендують стерилізувати їх тільки в разі. Дядько! Паста Амосова повинна зберігатися в холодильнику під кришкою. До їжі 2 рази на добу. Які помилки Микола Амосов попередили тих, хто готував макарони Амосова на початку осені

Паста Амосова досить бюджетна, але Користь і простий у виробництві продуктів. Скоріше приготуйте пару банок цієї вітамінної суміші, щоб забезпечити відмінне здоров'я для себе і ваших близьких. Доброго здоров’я!