13
Салат з зубчастими буряками, з другої пластини якої ніхто не відмовляється
"Щоб вам подобається капуста з буряками?" А потім вона додала, "Не думайте, це не просто простий, невагомий буряковий салат - це справжня вітамінна бомба, а смак виходить за межі слів."
Рекомендую! солодкийОгірки, капуста і сметана. Цей салат, як правило, змащує стіл першим!
Салат з капустою Сьогодні редакція Веб-сайт поділиться інструкціями приготування їжі незвичайно смачно салатй Не можна відірвати!
інгредієнти
Підготовка
Також я пропоную, як приготувати салат з буряком і чорносливом таким чином, що це не тільки смачно, але і дорого, щоб подивитися. Цей яскравий салат стане прикрасою святкового столу і обов'язково сподобається всім любителям експериментувати з інгредієнтами на кухні.
І познайомитися з рецептом докладніше, дивитися це відео з красивого каналу ShuStriiBUM.
https://www.youtube.com/watch? v=deUWZ1bjRg
Після дегустації цієї страви я сказав другу: «Я ніколи не хотів би подумати, що салат з капустою з буряком і яблуком може бути настільки смачним, просто смачним!» До речі, інгредієнти для цього салату можна приймати просто оком: див., що овочі в мисці було приблизно рівною кількістю.
Обов'язково варити це. ЗакускаВаша родина буде вдячна Вам за це!
Рекомендую! солодкийОгірки, капуста і сметана. Цей салат, як правило, змащує стіл першим!
Салат з капустою Сьогодні редакція Веб-сайт поділиться інструкціями приготування їжі незвичайно смачно салатй Не можна відірвати!
інгредієнти
- 2 буряка
- 2 ст.л. сметани
- 0,5 км
- 2 огірки
- рослинно-масляний
- 1 кисло-солодке яблуко
- 1 пучок петрушка
- сіль
Підготовка
- Очистити буряк і вирізати кубом (1,5 по 1,5 см). Посмажити її в сковороді, нагріта рослинною олією. 3 хвилини обсмажити, періодично помішуючи, потім покрийте кришку і туші на ще 3 хвилини на повільному вогні.
- Обприскування капусти. Поставте її в глибоку миску. Огірок розрізають тонкою соломкою, яблуками - також соломкою. Покласти все в чашу капусти. 3610Р. 4200Р
- Візьміть буряк з каструлі і викладіть їх в чашу інших інгредієнтів. Наріжте петрушку ножем і додайте її до чаші. Залийте салат за смаком і залийте його сметаною. Подивитись його добре.
- Це, Смоктати готовий. Бодибилдерши!
Також я пропоную, як приготувати салат з буряком і чорносливом таким чином, що це не тільки смачно, але і дорого, щоб подивитися. Цей яскравий салат стане прикрасою святкового столу і обов'язково сподобається всім любителям експериментувати з інгредієнтами на кухні.
І познайомитися з рецептом докладніше, дивитися це відео з красивого каналу ShuStriiBUM.
https://www.youtube.com/watch? v=deUWZ1bjRg
Після дегустації цієї страви я сказав другу: «Я ніколи не хотів би подумати, що салат з капустою з буряком і яблуком може бути настільки смачним, просто смачним!» До речі, інгредієнти для цього салату можна приймати просто оком: див., що овочі в мисці було приблизно рівною кількістю.
Обов'язково варити це. ЗакускаВаша родина буде вдячна Вам за це!
Домашній напій, після чого гості більше не поспішають піти додому
Історія дружини, яка бере на себе котлети з тарілки дружини для освітніх цілей