16
Кращі дні на місячному календарі для капусти в великих кількостях
Процес збирання хрустких і соковитих капусти на зиму - ніжна справа. Я впевнений, що багато домовласників мали випадки, коли капуста вийшла не зовсім успішним: або запах був не дуже хороший, або припинив і стала кислою передпокою ... Сьогодні видання. "Сайт" розповість бродіння У 2020 році вона буде щасливою. Ці підказки дивилися навіть мій бабуся, який був скошувавши капусту на кухні протягом десятиліть!
Виявляється, що багато власників знають дату христина белла Обрати лацінай Уявіть, в Інтернеті є навіть місячні календарі для капусти сметани!
Відомі люди стверджують, що якщо ви збираєте цей овоч на певні дні, ви можете досягти відмінного смаку продукту і довгого терміну придатності. І є дні при збиранні капусти неприпустимо: капуста або зіпсована, або просто не буде смачним. Такі дні обчислюються астрологами згідно з місячним або зодіаальним календарем.
Кращий. капуста на що виникають місяць. Найприємніший час - п'ятий день після нового місяця. Тоді він буде абсолютно смачним і довго зберігатися.
Саме в цей час мікроорганізми, відповідальні за процес бродіння продукту, стають дуже активними: процес бродіння веселий і веселий.
Не менш важливо дотримуватися календаря зодіаку. Якщо місяць в даний час знаходиться в знаку Ай, Таврю, Лева, Сагітараю і Капрікорну, то можна засолити. Що стосується предків, то було призначено для них, щоб розпочати сметану після вознесіння, тобто 27 вересня.
Але найгірший день для засмаги - повний місяць. В цей період капуста пом'якшує, стає бавовняною і дуже смачною. Краще не брати участь в засолювання і коли місяць в водяних знаках: Риби і рак, а також Вірго, інакше всі препарати ризикують покриті цвіль.
Так, краще. сприятливі дні в жовтні: 1, 17-18, 19-23, 28-31.
Найбільш вигідні дні в листопаді: 16-19, 25-29.
А Грудень: 22-26.
Я також поділюсь рецептом. капустаЯ не даю мені.
інгредієнти
Підготовка
Також я пропоную вам дізнатися, як варити гурську капусту. Дуже незвичайний смак. Що таке дитинство!
Тепер ви знаєте, коли залишити капусту в 2020 році. Повідомлення соляна Краще вибрати середні і латексні сорти. І бродіння на зростаючому місяці. На дні повного місяця і нового місяця краще не збирати і засолити капусту.
Чи варто слухати? люнар в цьому випадку або ні?
Виявляється, що багато власників знають дату христина белла Обрати лацінай Уявіть, в Інтернеті є навіть місячні календарі для капусти сметани!
Відомі люди стверджують, що якщо ви збираєте цей овоч на певні дні, ви можете досягти відмінного смаку продукту і довгого терміну придатності. І є дні при збиранні капусти неприпустимо: капуста або зіпсована, або просто не буде смачним. Такі дні обчислюються астрологами згідно з місячним або зодіаальним календарем.
Кращий. капуста на що виникають місяць. Найприємніший час - п'ятий день після нового місяця. Тоді він буде абсолютно смачним і довго зберігатися.
Саме в цей час мікроорганізми, відповідальні за процес бродіння продукту, стають дуже активними: процес бродіння веселий і веселий.
Не менш важливо дотримуватися календаря зодіаку. Якщо місяць в даний час знаходиться в знаку Ай, Таврю, Лева, Сагітараю і Капрікорну, то можна засолити. Що стосується предків, то було призначено для них, щоб розпочати сметану після вознесіння, тобто 27 вересня.
Але найгірший день для засмаги - повний місяць. В цей період капуста пом'якшує, стає бавовняною і дуже смачною. Краще не брати участь в засолювання і коли місяць в водяних знаках: Риби і рак, а також Вірго, інакше всі препарати ризикують покриті цвіль.
Так, краще. сприятливі дні в жовтні: 1, 17-18, 19-23, 28-31.
Найбільш вигідні дні в листопаді: 16-19, 25-29.
А Грудень: 22-26.
Я також поділюсь рецептом. капустаЯ не даю мені.
інгредієнти
- 2.5кг капуста
- 4 лаврові листки
- пердят
- 1.5 л води
- 50г столова сіль
- 2 ст. цукру
Підготовка
- Змийте капусту і видаліть верхню зелену і пошкоджену листя з голови. Розділіть кожен півень на 4 частини.
Заповнити капусту, після відокремлення кишенями. Очищаємо моркву, промиваємо і натираємо їх на великій тертці. - Змішайте капусту з морквою, але не думають. Поставте в чисту баночку, трохи натискаючи. Між шарами ставлять кілька лаврових листя і перець горох.
- Приготувати розчин бринзи в теплому кип'яченій воді солі і цукру до зникнення зерна.
- Залийте в банки капусти так, щоб вона повністю покривала капусту. Обкладинка може з кришкою, але не щільно. Покладіть її в чашу, так як під час бродіння, моршина буде підніматися і може переповнювати по краю.
- Залиште капусту на кухні близько двох діб. Примітка: Верхній шар капусти слід добре покрити брунькою. Час від часу необхідно звільнити гази від капусти, інакше вона буде гіркотою.
- Щоб поліпшити смак, можна додати насіння кропу або свіжої журавлини.
Також я пропоную вам дізнатися, як варити гурську капусту. Дуже незвичайний смак. Що таке дитинство!
Тепер ви знаєте, коли залишити капусту в 2020 році. Повідомлення соляна Краще вибрати середні і латексні сорти. І бродіння на зростаючому місяці. На дні повного місяця і нового місяця краще не збирати і засолити капусту.
Чи варто слухати? люнар в цьому випадку або ні?
Еластичний варення мармеладу, щоб засолодити ранок старого чоловіка
Що дізнатися з мудрої британської королеви