Що розповісти чоловіка про заробіток, який збирається розлучатися заради своєї коханої

Багато хто з нас знайомі з історіями транзистор Він залишає сім’ю тільки за рахунок нового Ніщо новий під місяць.

р.

Звісно, такий акт не може називатися інакше, ніж трехтерний. Після того, як людина, з якою ви пообіцяли провести своє життя набагато важливіше, ніж безглузді справи. Але що про себе чоловіка, як він пояснює свою страшну поведінку? Вимкніть його можна. Наш читач Віктор поділився своєю історією шлюбу та любові. І в ньому ми, не все так зрозуміло.

Чоловік траєктор Привіт, "Сайт"й Моє ім’я Віктора, і я хочу поділитися з вами цікавим життям. Я запитаю вас не судити мене, але просто взяти причал погляд на ситуацію і, можливо, дати деякі поради. Я не маю нічого спільного.

Я працюю в будівельному бізнесі. Ні, я не кладаю цегли довгий час, я не змішую розчин. На жаль, я не продаю будинок. Я працюю з хлопцями, я бачу, що будівництво завершено без проблем і затримок на графіку. Уважна робота, але досить цікава з огляду на те, що я дав їй більше 15 років життя.

22 роки шлюбу, дружини і я підняла дві діти, тепер вони 9 і 14 років. І я люблю більше життя. Ми часто ходимо до лісу, до стрільби, на лижах. Я дуже щасливий, що я можу дозволити собі, серед інших речей, щоб піти двічі на рік з родиною, щоб теплі місця. Його дружина, Люба, не працює, і не потрібно, не дівчина.

Кілька років тому я пішов на іншу бізнес-туру, на об'єкт розташований за кордоном. Це нормально. У телефоні є всі контакти, які я завжди платити за Інтернет, тому я ніколи не маю проблем з спілкуванням з сім'єю. Розмова через відеопосилання або, в найгіршому, кидаючи пару зображень або текстових повідомлень не проблема.

Після кількох тижнів роботи я влаштував нове місце і колеги, і я пішов, щоб трохи розслабитися в місцевих розважальних закладах. Звісно, ми не встигли піти в кіно або музей, місцевий бар був однозначно обраний, а головна тема вечора дегустація місцевих гарячих напоїв.

р.

П'ятниця була повільно переходить в суботу, і я відчував, що в бою з Зеленим Снайком я почав добре втратити. З Я був молодий чоловік, я дізнався, що я не був заспокійливим, тому я вирішив замовити таксі і отримати до мого нового тимчасового будинку.

Що я зробив.

Дуже гарна жінка. Слово для слова, вона сповіщала російську мову, з дуже красивим акцентом. Виявилося, що її батьки з Білорусі і тому вона, можна сказати, її власний, рідний. З Я зрозумів, що мій стан незадоволений, я хотів би поговорити більше з цією людиною, але вже будучи повністю адекватним. Ми обмінялися телефонів і я пішов на ліжко. На наступний ранок я чекав раптових речей і я повністю забув про нічну пригоду. Як виходить, не на довгий час.

до 60880

Телефонний поїзд ближче до субота ніч. Жінки в іншому кінці лінії вводили себе і нагадували мене, що я хотів би прочитати Бродський сердечко, коли примах. Побачити це.

Не маю натуру. Не відразу, не пізніше. Я погодився, і ми встигли добре. Далі знову і знову. Перш за все, було набагато краще впливати на робочий процес, ніж їхати в бар з колегами. І по-друге, Марія нічого не попросила. Немає грошей, немає уваги. Так легко, коли я був молодий. смішний.

У зв'язку з тим, що сім'я повністю зникла. Я все одно спілкувався з синами, але мій голос дружини почав подразнити: ті ж теми для розмови, ті ж інтонації і фрази, зовнішній вигляд.

Колеги усвідомлювалися, але майже не сказали мені нічого, як дорослий вже, він очищає себе. Хоча бос ще називають один раз для відвертої розмови, запропонував допомогти з порадами. Тексти пісень, а це означає: Він хороший людина, але я не сказав. Ви маєте право взяти відповідальність за свої рішення.

І після чергового 3 місяців прибули дружину. Я, бос сказав їй все. До того ж, в той час я був у моїй кімнаті з Маріям і ви можете сказати, що моя дружина зловила нас. Найдовший час життя.

Не було кричущих або тантрусів. Люба просто запропонувала обговорити все, і коли вона дізналася, що моя нова жінка розуміє мову, вона навіть запропонувала, що вона залишається. З одного боку, він хотів діяти як лицар: залишити все для своїх дітей і дружини, і жити разом з Мері. Але я боявся порізати мій плече.

Він виявився, що мій вірний також був другом і він спілкувався з ним протягом тривалого часу. Ніщо, просто листування, хоча вони живуть в одному місті. Люба не хоче травмувати дітей і розлучення, розтягуючи цей складний процес через те, що я не можу піти додому ще через незакінчений об'єкт. Що робити?

Р

Після двох днів його дружина залишилася. Відкрито питання. Я маю на увазі, я пробачу, але тільки для дітей. Довіра, звичайно, не буде існувати. Але поганий мир краще, ніж хороша війна. Марія розуміє все і навіть радує повернутися в сім'ю. Але я не можу зробити без неї. Він пов'язаний щільно. Щиро дякую! Я ще не знаю, що він був. Ускладнюється ситуація.

В кінці ми вирішили зробити це: Продовжуємо жити тут. На щастя, робота професії легко знайти тут, побудований новий район. Дружина нічого не говорить про дітей, це просто Дад має важливе замовлення. Марія живе з мене, а потім ми вирішили, що це серйозне або не так. Люба може будувати нові відносини.

р.

Чи має це рішення право на життя? Чи можу я прийняти рішення зробити право, враховуючи, що серце не може працювати, і це відносини не за одну ніч? Повідомляємо мене, бо ми не будемо говорити колегам і перевершує все більше, і ніхто не запитати порад. Дуже дякую.