Істини, на які варто жити у віці

Старий вік - це не кінець яскравого життя. Все залежить від нашого світу. В інтернеті я прийшов на цікавий рахунок письменником про те, що люди розуміються з часом. Редакція "Сайт" Я щаслива поділитися мудрістю жінки, яка відповідає віку з гідністю. Концепція «старого віку» йде в руки з мудрістю.

Я зрозумів, що життя було красивим, коли я був 57. Кількість в паспорті не турбує мене, навпаки, я раджу мій вік. Я ніколи не думав, що я почув себе так добре в моєму віці. Тема старіння рубати мене багато. Постарший я отримав, більше я відчув, як я був відсутній щось важливе. Щодня я думав про про пропущені можливості та поставила час на своїх планах.

На мій 57-й день народження, він сказав мені, що цей номер збирається отримати більше і більше. На честь мого віку я вирішив писати список речей, які я дізнався про вік 57. Це те, що ви тільки усвідомлюєте з віком. Так кожен рік я вирішив писати одну річ я дізнався цього року. Я планую писати довгий список, говорить письменник Amy Selvin.

Список свідомих речей з віком
  1. Вирощування - подарунок.
  2. Я не потрібна краса ін'єкції, щоб зробити мене відчувати себе молодим і красивим.
  3. Я не повинен схуднути.
  4. Любов і любов - це різні речі. Попадання в любов є флотом, вона ніколи не може рости в любові.
  5. Найгірші друзі і друзі дивляться нарцисів.
  6. Цукор отруює. Він погіршує стан шкіри, а смачні торти не варто зайвих кілограмів.
  7. Ви не повинні страждати, щоб виглядати жіночно. Замість підборів я оберіть кросівки.
  8. Покупки не роблять мене щасливими, це мистецтво.
  9. Життя краще, коли у вас є собака.

У будь-якому віці ви можете мати довге волосся. А короткі топи – прерогатив молодих дівчат. Яка людина не може бути кращим. Іноді ми виводимо деякі зв'язки і наші доріжки дивинж. Сірий відмінно, але не йде до всіх. Німець любить бути самотніми. Розумний вибір, щоб бути самотніми з плодами ведмедя. Я ніколи не зупиниться на словацьких книгах. Вони краще, ніж електроніка, період. Ви ніколи не повинні витрачати гроші на хороші книги і хорошу музику. Для ліття немає. Непристойна гіпокризія. 724868

Невеликі радості повинні бути якомога частіше. Я ніколи не жив з чоловіком, який не цвіте. Зима в Новій Англії не так красиво, як вони кажуть. Я ніколи не ходив в багате життя. Ні. Тварини – друзі, не їжа. Значення мого життя в мистецтві. Я не хочу витрачати хвилину мого життя на негативність. Немає нічого задоволення про зловживання спиртом.

Вам необхідно перейти до місця проживання раніше. Коли я можу бути себе, я працюю набагато простіше. Технології не тільки для молодих людей. Немає рівних відносин. Ви повинні бути сміливими. Посмішка - найкраща людина може носити.

Торгівля не запрошують. Я тільки купую, що мені потрібно зараз. Ви завжди можете сказати подяку. Я ніколи не проголосую Республікану. Я можу насолоджуватися смачною і красивою їжею, не знімаючи фотографії цього для соціальних медіа. Я хотів би зустріти Cheryl Straid і Patti Smith. Що я думаю, це право на себе, я ніколи не нав'язувати на інших. Ім'я торта може бути їсти один раз на рік. Кращі музиканти – люди мого покоління. «Що ви робите?» ніколи не схожий на те, що ваша історія. Ви ніколи не можете судити людину своїм гаманцем.

Як недорогий людина знезаду. Життя може бути тільки живим. Кожен день унікальний. Життя дуже коротке, і ви повинні насолоджуватися ним. Не чекайте чоловіка змінити. Завжди поважати вас. Якщо ви не хочете щось зробити. Якщо ви знаєте, що ви ніколи не будете виконувати запит. З повагою, персональні кордони інших. Вчимося приймати відторгнення з гідністю. Не втомився показати себе в різних напрямках.

Якщо ви добре знежирені, залишаються анонімними. Я не погоджуюсь з фразою, «Чи ти вам лякаєш». Ви повинні слухати свої інстинкти, вони ніколи не не збоюються. Арроганс – наступна, впевненість в надиханні. У цих концепціях є хасм. Саркасм є оборонним реагуванням. Красивий комплексний виступ не вказує на інтелектуальну перевагу. Ви можете бути розумними різними способами. Все, що вам потрібно, завдяки John Lennon і Paul McCartney. Завжди відсвяткувати день народження.

«Це перші речі, які прийшли до мого розуму. Я впевнений, що я можу додати принаймні тридцять одиниць до цього списку відразу, говорить Amy Selvin. Як виглядає ваш список?