Рецепт тортів без дріжджів, які просять навіть мати, що всі його життя хлібобулочні та беззерново

З якоїсь причини більшість господинь думають, що тістечка слід обсмажити і запікати тільки з дріжджового тіста. Так вони точно будуть м'якими і смачними, тільки не всі мають навичок роботи з дріжджовим тісто, і цей процес займає досить багато часу. Сьогодні Я покажу вам, як зробити торти без дріжджів в сковороді з ситною начинкою картоплі і зеленню. Ці тістечка мій бабуся м'яко називає "Лати", навчає мене готувати їх.

Бездрі торти в сковороді Інгредієнти для тіста
  • 400г борошна
  • 250мл кефір
  • 1 жовток
  • 1 ч.л. солі
  • 0,5 ч.л. соди
  • 1 ст. цукру
  • 1 ст.л. рослинної олії
  • 2 ст.л. сметани

Наповнення інгредієнтів
  • 400г картоплі
  • 1 цибулина
  • лялька
  • 50г вершкове масло
  • сіль
  • пердят

Підготовка
  1. Змішайте в глибокій мисці нагрітий кефір, 2 ст.л. л сметани, сіль, цукор і 1 жовток. Додайте рослинне масло до суміші і перемішайте все до однорідної консистенції.

2. Запитайте на 400г борошна в соди. Змішайте своїми руками еластичне тісто і залиште настоятися під кришкою або кухонним рушником протягом 15 хвилин.

3. Тим часом варення картоплі. куб. цибулі. У сковороді з рослинною олією обсмажте цибулю до золотистого.

4. Зефірні стелі з вершковим маслом можна додати до нього трохи молока. Посипати і перчі розім'ятити за смаком, додати нарізану зелень і обсмажити цибулю. Дивитися всі разом.

5. Тісто ділиться на 10-12 частин і розгортаємо кожну штуку на дрібні черепиці шириною 0,5 см. Покладіть на плоскі пряники на 1 ст. л. картопляна начинка і щіпка краю добре. Візьміть трохи валика. р.

6. Нагрійте рослинне масло в сковороді і обсмажте тістечка по обидва боки до золотистого на середньому вогні. Поставте готові торти на паперові рушники, щоб поглинати зайву олію. Бодибилдерши.

Торти на кефірі дуже м'які і апетитні. Я ще люблю великогабаритні торти з капустою, є дуже маленьке тісто, і ці торти не стеляться. Якщо ви ще вирішили випікати пироги в духовці, краще використовувати дріжджове тісто. Який ваш улюблений домашній рецепт торта?