Рецепт тортів без дріжджів, які просять навіть мати, що всі його життя хлібобулочні та беззерново

З якоїсь причини більшість господинь думають, що тістечка слід обсмажити і запікати тільки з дріжджового тіста. Так вони точно будуть м'якими і смачними, тільки не всі мають навичок роботи з дріжджовим тісто, і цей процес займає досить багато часу. Сьогодні Я покажу вам, як зробити торти без дріжджів в сковороді з ситною начинкою картоплі і зеленню. Ці тістечка мій бабуся м'яко називає "Лати", навчає мене готувати їх.

Рецепт тортів без дріжджів, які просять навіть мати, що всі його життя хлібобулочні та беззерново

Бездрі торти в сковороді Інгредієнти для тіста
  • 400г борошна
  • 250мл кефір
  • 1 жовток
  • 1 ч.л. солі
  • 0,5 ч.л. соди
  • 1 ст. цукру
  • 1 ст.л. рослинної олії
  • 2 ст.л. сметани

Наповнення інгредієнтів
  • 400г картоплі
  • 1 цибулина
  • лялька
  • 50г вершкове масло
  • сіль
  • пердят

Підготовка
  1. Змішайте в глибокій мисці нагрітий кефір, 2 ст.л. л сметани, сіль, цукор і 1 жовток. Додайте рослинне масло до суміші і перемішайте все до однорідної консистенції. Рецепт тортів без дріжджів, які просять навіть мати, що всі його життя хлібобулочні та беззерново

2. Запитайте на 400г борошна в соди. Змішайте своїми руками еластичне тісто і залиште настоятися під кришкою або кухонним рушником протягом 15 хвилин. Рецепт тортів без дріжджів, які просять навіть мати, що всі його життя хлібобулочні та беззерново

3. Тим часом варення картоплі. куб. цибулі. У сковороді з рослинною олією обсмажте цибулю до золотистого. Рецепт тортів без дріжджів, які просять навіть мати, що всі його життя хлібобулочні та беззерново

4. Зефірні стелі з вершковим маслом можна додати до нього трохи молока. Посипати і перчі розім'ятити за смаком, додати нарізану зелень і обсмажити цибулю. Дивитися всі разом. Рецепт тортів без дріжджів, які просять навіть мати, що всі його життя хлібобулочні та беззерново

5. Тісто ділиться на 10-12 частин і розгортаємо кожну штуку на дрібні черепиці шириною 0,5 см. Покладіть на плоскі пряники на 1 ст. л. картопляна начинка і щіпка краю добре. Візьміть трохи валика. Рецепт тортів без дріжджів, які просять навіть мати, що всі його життя хлібобулочні та беззерново р.

6. Нагрійте рослинне масло в сковороді і обсмажте тістечка по обидва боки до золотистого на середньому вогні. Поставте готові торти на паперові рушники, щоб поглинати зайву олію. Бодибилдерши. Рецепт тортів без дріжджів, які просять навіть мати, що всі його життя хлібобулочні та беззерново

Торти на кефірі дуже м'які і апетитні. Я ще люблю великогабаритні торти з капустою, є дуже маленьке тісто, і ці торти не стеляться. Якщо ви ще вирішили випікати пироги в духовці, краще використовувати дріжджове тісто. Який ваш улюблений домашній рецепт торта?