Вітаю, стереотип, що
доля Відповідальність тільки чоловіка має довге сонце. У сучасному світі більше і більше жінок воліють заробляти на власній. Вони часто настільки успішні, що їх зарплата значно вища, ніж у своїх чоловіках.
Тим не менш, іноді життєві обставини буквально змусять всіх членів сім'ї працювати. І в спеціальних випадках для годування всіх родичів необхідно влаштувати відразу кілька робочих місць. Чи можна бути щасливими в постійному робочому процесі і знайти час для нормального життя? Це наша незвичайна історія сьогодні.
В іншому день я зустрівся з другом школи в супермаркеті. Ми використовуємо для того, щоб побачити один одного, щоб мати чашку кави і розповісти про життя. Але за останні шість місяців вона не чув. "Буся, шкода. Давайте це ще раз, я почув кожного разу, коли я спробував зустрітися з Tonya.
На деякий момент я припинив виклик її. І чому? Дорослим все ще: вона буде тип, коли вона може. Ось несподівана зустріч в магазині! Я дуже щасливий бачити Тоню. Я мав онука і хотів би поділитися цим з старим другом.
Але не вдалося зробити це. «Год, Галенека, Я радий бачити тебе! У вас немає ідеї, які проблеми я в. Мій третій час роботи відсутній! Тепер я не знаю, що робити. Ви можете мати будь-які варіанти на увазі? - Тоня збивається в тонкому голосі.
Я був плутати. "Тихий третій?" Скільки з них у вас є? він запитав. «Виходить два». Після основної роботи на будні, я знаходжу з дитиною. Я поїду в інше місце у вихідні дні. І тепер це не буде!, Тоня відповів.
Тоді Тоня почала говорити, як важко жити, коли зарплата низька. А що без додаткової роботи зникне благополуччя своєї сім'ї. У той же час чоловік знайомого має лише одну роботу, яка не приносить багато доходів. І Тонка плуги відразу на трьох...
Тема розмови я напевно не розумію. Але мій погляд Тони не був цікавим. Вона проводила половину години розмови тільки про її справи і проблеми, не даючи мені слово! Я не хочу, щоб розповісти їй щось. Чи є вічне переслідування грошей людей так багато?
Ви знаєте, що ціни зараз ... Місія У минулому мій чоловік і я тільки оплачую за нашу зарплату. Але підрахунок кожної копійки нестерпним. Так мені довелося шукати додаткові заробітки, щоб допомогти дітям, якщо це можливо, Тоня не зупинилася.
Це дивний з дітьми. Коли я виріс, і отримав на ноги, навпаки, почав допомогти мені і чоловікові. З приходом мого діда все змінилося трохи. Але син і дочка все ще готові допомогти, якщо ми зателефонуємо. Питання спонсорування їх щомісячно не варто. Не один рік!
Ну, це дуже сумний, що, як працює Тонка. Я дійсно не розумію жінок, які піклуються про своїх сімей, оскільки вони думають, що це нормально. Можливо, я не розумію щось.
З редакційної колегії дорослі
пріоритети різні. Так що не дивно, якщо ваш старий друг раптом зацікавився вашим життям, закріплений тільки власним. А час різні. Хто знає, можливо, подруга головного героя проходить через складний період.
Я дивлюся, якщо вона робить право, поставивши стільки відповідальності на її крихкі плечі. Може бути, вона повинна поговорити з чоловіком, щоб подивитися на її фінансові проблеми з різним кутом. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!