Чому один порадує вас взяти найбільшу посудомийну машину, і я чекаю на найменші і не можу зупинити мислення про неї

У кінці XIX століття винайдені посудомийні машини. Але ми не отримали широкого поширення. Однією з основних причин цього дратівливого факту можна назвати скромний розмір домашньої кухні. Тому багато домовласників цікавить питання: як вибрати посудомийну машину, щоб вона була легко вписана в навіть стару кухню-купе?

Чому один порадує вас взяти найбільшу посудомийну машину, і я чекаю на найменші і не можу зупинити мислення про неї

Як і багато жителів маленьких кухонь, я довго прийняв те, що посудомийна машина я просто не маю ніде ставити. І, приїжджаючи до друзів, я дивився заздрістю, як вони jokingly справляються навіть з найбільш грандіозними накопиченнями брудних страв.

Який сюрприз, коли я дізнався про існування посудомийних машин, які трохи більше мікрохвильової печі. У той же час багато з них не тільки поступаються старшим моделям в функціоналі, але і мають свої особливі риси, які роблять покупку дійсно успішним вибором.

посудомийні машини: великі та маленькі вбудовані посудомийні машини мають стандартний розмір (55–60 см) та вузькі (45 см широкий). Висота обох моделей зазвичай в діапазоні від 80-85 см.

Чудово підходить для розміщення побутової техніки цього розміру. Але у мене є, наприклад, вже обмежений запас вільного простору на кухні повністю вичерпається пральною машиною.

Таким чином, ви повинні виглядати компактні міні-машини, які можна покласти на стільницю або встановити під раковину. Розмір маленьких помічників дуже скромний. Так їх висота зазвичай не перевищує 43-50 см.

Для цього необхідно сплатити обмежену функціональність і невелику ємність. Однак, якщо сім'я складається з 2-3 осіб, які мають обід на роботі 5 днів на тиждень, то навіть ємність 6 наборів досить.

Переваги посудомийної машини CANDY CDCP 6/E
  1. Ціна.
    2-3 рази менше вбудованих моделей.
    Чому один порадує вас взяти найбільшу посудомийну машину, і я чекаю на найменші і не можу зупинити мислення про неї р.

2. Місткість
    Шість наборів - 6 тарілок для супу, 6 для салату, плоских тарілок, соусів, чашок, ложок, пробок. Але покажіть мені, рука на серці, ми часто використовуємо стільки страв одночасно в повсякденному житті?

3. Споживання води
    Тільки 6.5 л на цикл прання. З ручним пранням ця сума не буде працювати напевно. «Особливості страв для скрипки і з половиною таблеток», — напишіть користувачів на сайті інтернет-магазину.

4. Рівень шуму
    Інверторний двигун не робить багато шуму. Так ви можете спати під час роботи Candy.
  5. Наявність програм
    Інтенсивний режим прання, простий, нормальний, прискорений, щоденно - всього за шість режимів, щоб впоратися з будь-яким становищем.

Зважити плюси і мінуси дитячого автомобіля до вас. Але я отримав враження, що для маленької сім'ї, що проживає в невеликій квартирі, компактний посудомийний машин, незважаючи на його недоліки, може бути досить цікавим рішенням.