Чи є сестра, що має право переписати будинок батьків тільки на себе?

Я завжди був дуже вражений одним аспектом життя в пострадянських країнах, які не так гострі на заході. Я думаю, що ви вже знаєте, що я розмовляю. житлой Невідкладна нерухомість завжди з'являється в новинних звітах, а також має великий вплив на щоденне життя. Нетримання батьків часто стає Зміст між членами тієї ж сім'ї і може навіть знищити цю сім'ю.

Я постійно чую від своїх друзів історій про квартири, будинки і землю, які не можуть поділитися своїми родичами. Чому люди, які хочуть мати таку нерухомість?

Є багато відповідей, але основні Першим є те, що Ваше майно є свобода і незалежністьй Ви завжди будете мати. Оренда квартири часто викликає багато страхів. Наприклад, страх втратити роботу. Немає вакансій, немає грошей. Так ви в основному залишаються назовні.

Другий важливий аспект, який в першу чергу стосується нашої частини світу, пов'язаний з проблемами купівлі будинку. Співвідношення цін на квартири та будинки в середні заробітки наших однодумців безглуздо. Покупка квартири самостійно, не будучи висококваліфікованим програмістом або MP дуже важко.

Молоді люди отримують квартири від родичів або приймають іпотеки, які потім повинні платити за життя. Хоча деякі люди готові зробити це ... Не дивно, що історії, такі як:

Недостатність і справедливість Мій друг живе у великому селі. Таня одружився рано і переїхали в будинок чоловіка і його батьків 19 років. Через три роки вони мали свою першу дитину. І ще два, другий. Його батьки завжди дуже холодні, навіть їсти окремо. Діти Тетяни вони не допомогли, так як у них була дочка, яка проживала окремо. Вони зробили все, щоб допомогти їй.

Сім'я Таня не жила занадто багатим, хоча відразу ж після її переїзду, її батьків і сестри зробили хороший ремонт. На жаль, її мама скоротилася, і її сестра виглядала після її до кінця, після того, як її мама залишилася і її батько. Сестра Таня дивилася після нього. Після проведення всіх заходів Сестра попросила Таня написати ваувер майна батьки. Таня вирішила, що так як вона була її сестра, яка виглядала після того, як вони весь цей час, буде справедливо залишити будинок.

р.

Але будинок чоловіка, швидше за все, не буде йти дітям Тетяни, а друга дочка. Так виявилося, що мій друг залишив без будь-якого спадкування. Зараз вона. Я чую своє рішення, щоб залишити сестри і додому., і земельна ділянка

З редакційної колегії я думав про цю ситуацію протягом тривалого часу, але не знайшов його. гіпотетичнай З одного боку, Таня і її діти повинні десь жити, і чоловік, очевидно, не поспішає нічого робити. Але з іншого боку, сестра дійсно інвестувала багато зусиль, часу і грошей, щоб допомогти батькам. Що ви думаєте? Хто правий і хто невірний, і що робити?