Що таке різниця між майбутніми подвійними та відмінними студентами, щоб бути чесним

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Що я подумав про те, що я мав бідні сорти в школі, і тепер я сумний, що я не зробив краще. Але це не так! Я був гарною дівчиною, а іноді навіть відмінним студентом, і тепер я шкодую його.

Тепер, з висоти мого майже спраги, я виглядав назад досить переконливо на мій шкільний рік. В той час я спробував тримати, не пропустити занять, і закінчився хвилюватися більше про школу, ніж варто. Тепер я розумію, що я можу легко давати на більшість моїх досліджень і що дуже мало змінився в нашому житті.

Що таке різниця між майбутніми подвійними та відмінними студентами, щоб бути чесним р.

У одинадцятому класі були всі протестовані, результати яких вплинули на вступ до університету. На сертифікаті ніхто не дивився, крім того, він був повністю випадковим. З роками він втратив навіть стільки сил. Однак я впевнено пам'ятаю, що майже кожен момент я страждав і кинув багато сліз.

239790

Чому деякі діти так чутливі до школи? В цей час ми ще не мали досвіду життя, щоб порівняти зусилля, витрачені і результат. Наприклад, я не чув про правила 80/20, коли я був 14, і це працює. Не сталося, щоб я прийшов до мого почуття і зупинити порівняння школи майже 90% мого життя.

Що таке різниця між майбутніми подвійними та відмінними студентами, щоб бути чесним

Чи варто це... Поганий клас означав кінець світу для мене. Можливо, це також моя мама, яка сама не знає, як реагувати на це. З одного боку, вона бажала мене добре вивчити. І з іншого боку, важливо знати, що сорти не найважливіші в житті.

В кінці виявилося, що те ж три вона могла відреагувати перший раз, а другий просто страшний. Звісно, це не приносило миру до моєї психіки. Навпаки, кожен раз я побачу на шляху додому, не знаючи, що чекав мене там.

Уявіть собі, що я прийшов до очевидного (у той час) висновку: завжди треба добре вивчити, а потім не буде ніяких скандалів і змін настрою. Але постійно отримувати високі бали непросто. Особливо, коли батьки не мають грошей.

Я був дуже щасливим. Я знаю, що це буде звучати... Для мене шкільні роки були найгіршими в житті. Я відчув залежну від батьків, уроків, думок і нескінченних вимог. На щастя, коли я пішов до університету, я дав повну свободу і я вибрав, що я був дуже цікавим.

З Я вступив до університету, я не доповідаю мій рахунок для всіх, але себе. І ви знаєте, що я мав мій настрій і вниз з точки зору академічної продуктивності, я мав величезну кількість веселого навчання. Крім того, я мав можливість спілкуватися з цікавими людьми і отримати досвід різних видів. Це був чудовий час...

Якщо ви не знаєте, як відреагувати на погані рівні дитини, спробуйте поглибитися в ситуацію. Побачити світ очима і запам'ятати свої шкільні роки. Також, будь ласка, не покараю дитину з цим кошмарним катуванням чекаю в стилі «хто я прийшов і поговорити з вами». Моя тривожність, що я все ще намагаюся впоратися з, прийшов з тих пір, як це.

Я захопив їх так багато, що я все ще реагую людей, які заважають таким чином. Я не можу стояти "потепління" і боляче чекати невідомого. Я намагаюся вирішити все і дати речі йти.

Як ви відчуваєте про бідні сорти дитини?