Історія протікання шкарпеток сина і приватної розмови з дочкою-в-правом

Пара життя крихкий матеріал, який повинен бути захищений. Особливо коли мова йде про юних людей, які просто одружилися. По-перше, дуже часто вони не витримують випробування міцності, занурюють в суглобове домогосподарство.

(доб. 3)

Сім'я стереотипів, де Чоловік є заробником, і дружиною є життєдіяльником серця.Не підходить всім. Крім того, іноді жінка в принципі не хоче зробити господиню, варити або мити. Що робити чоловіка? Це наша історія сьогодні.

Я тільки син Паша одружився, коли він був 30 років. Я маю на увазі, мій дочок, і я ніколи не отримав. Хоча їх шлюб майже 5 років, і тепер Лена перебуває на батьківщині, залишають з моїм маленьким бабусям. Давайте мені спробувати пояснити, чому це так.

Одного разу мій син прийшов на вечерю, бо він був поруч. Ми не бачили один одного в довгий час, тому я був дуже щасливий, щоб мати такий раптовий візит. Я помітив, що Паша мала деякі витікання і старі шкарпетки. Подумайте про це. Ах немає! Не перший раз я помітив це.

Чи дійсно Lena доглядає за тим, що вона виглядає так? Вона ніколи не прасує свій одяг і не піклується про чистоті одягу. Звичайно, тепер вона має багато турбот з дитиною. Але це завжди так! Я пам'ятаю, даючи їй будинокварним залізом. Ну, вона не була!

А коли я попросив її, чому вона не запрасувала її постільною білизною, вона розкочувала її очі і рясно відповіла, "Чому проповідувати його на все?" Згадуємо! Головне, щоб зберегти її чистотою. Немає, ви бачили це?!

Але Лена завжди вдається розмістити ще одну фото у всіх своїх соціальних мережах з деякими дивними цитатами під ним. І тепер малюк збирає з усіх можливих кутів. Вона каже, що вона хоче бути дитячим блогером. Бог знає, що ці молоді люди зроблять!

Не витрачається на чоловіка. Я побачила з власними очима, як мій син витягував з паленої пальці одягу, перше, що він спійманий і кладе на себе. Я не знаю, чи любить це життя. Він схожий на досвідчений холдер, який не піклується про його зовнішній вигляд.

Після того, як стикнув інцидент, я не можу стояти його і назвав мій дочка-в-право. «Я не збираюся стежити за шкарпетками!» Він не трохи хлопчика, і я не його мама. По суті, Паша буде 35 протягом шести місяців. Чому не ви просто даєте йому набір нових шкарпеток, якщо він не може купити їх самостійно? ?

Дуже дякую! Я дуже заслуги? Я не розумію, чи може життя одруженої пари тривало на такому байдужні один одному? Я не знаю, що... Якщо ми спробуємо допомогти їм будь-яким чином? ?

Щоб жити разом не було тягару, дружини повинні працювати над відносинами. Невагомість, недоторканність, приховані зволоження рано чи пізно призведе до розлучення. І в найгіршому випадку, що крутиться один за роки. Люди не завжди вирішили розвести шлюб. В результаті вони починають міняти і закривати себе ще більше.

Яку пораду ви подаруєте головний характер історії сьогодні? Чи варто заважати родинному житті сина, чи варто говорити йому? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!