Після чого ювілей чоловіка перестає бути джентльменом і не дивиться на жінок

Чому не всі чоловіки потребують зрілих відносин? Який вік? Чоловік перестає зацікавити жінок І їх відносини? Давайте спробуємо відповісти на ці питання разом і зрозуміти причини, чому чоловіки втрачають інтерес у жінок.

Побачити, що рано чи пізно чоловік втратив інтерес у жінок, і вони стають непотрібними для нього. Так виходить, що Є певний вік і все.? Звуки смішні. Людина завжди потребує відносин і спілкування різних видів. І дуже поняття «ціна чоловіків у жінок» можна інтерпретувати різними способами.

Для деяких, це в першу чергу спілкування і романтика, і хтось сприймає таке вираз тільки з точки зору теми. фізична пам'ятка та інтимай Якщо ми говоримо про перший аспект, все залежить від попереднього досвіду людини.

Я був другом, який був дуже нещасливим у любові. Він завжди мав дівчата розірвати серце. Здавалося б, бути хорошим чоловіком і уважним до них. Це просто сталося... Після іншої перерви Він прагне до нових відносин. І навіть сам, зв'язок з протилежним сексом зводиться до мінімуму. Звісно, після кількох років він був «летом», він знайшов дівчину, яка поділилася своїм поглядом, і все добре вийшов.

Однак це тривалий період часу, навіть Дуже думав про зв'язок знезаражений його.й Більш того, це мислення прогресувало, і в одній точці абсолютно всі аспекти життя, пов'язані з жінками, здавалося б, неприємно. У той час він переконаний, що Залишайтеся наодинці для відпочинку свого життя.й І що вчинив його ... Хлопець був тільки 26, хоча!

Тут юнацький максимізм у всій своїй славі. Хоча я впевнений, що цей стан може статися в будь-якому віці. Люди, як правило, будуть розчаровані у людей, і в собі. Іноді це дійсно варто взяти перерву. Однак не потрібно переболювати і ДодатковоЯка людина приніс вам, для всіх мужчин. Ви також є частиною...

І тут довгоочікуваний другий переклад «збитку відсотків». Не знаю, як люди відчувають себе таким чином або в якому віці це може стати. З якоїсь причини цей вид мислення попросить в голову. Гена Букін з серії Щасливий Разомй По дорозі він побіг від своєї червоної краси дружини, будь-яким можливим способом уникаючи виконання маринального мита, завжди дивує мене.

Перегляд цього повідомлення в Instagram

Пост спільного з типовим геном Букін (@typical_bukin)

Я думав, що це можливо тільки в серії. Чоловіки, діляться деякими оголошеннями! Чи відбувається це в реальному житті? І в якому віці може статися?