Ностальгічний досвід подружжя, який мріє про повернення дружини

Насолоджуйтеся часом, коли ви починаєте щось кинути. Все, що він не діяв мудро, невірно. Я теж болить когось близько до мене. Навіть гірше, якщо ви не молоді, досить складно розкачати ситуацію. Ви сидите там, наприклад, і ви думаєте, Як отримати вашу дружину назадА що вона була такою хорошою!

3250Р. 3700Р.

Ми в новинах. "Сайт" Я тільки сталося, щоб торкнутися від цієї неприємності. Молода людина ділиться своїм серцем і запитує, що робити зараз. Як ти повернувся? Ми вважаємо, що відповідь очевидна, але можливо, ви можете дати йому щось інше.

Катерина і я одружився досить рано – навчався в інституті. По двадцять, у нас була дитина. Катерина мала взяти академічну відпустку під час підняти Саню, потім її батьки допомогли. Ми працюємо в одній клініці. Ми назвали найкрасивішу пару. Тридцяти років пройшли, як один день!

р.

Аня одружена, вони жили з нами, щоб онука виростала сильніше, і вони пішли на вільний хліб. Це просто мене і Катерина. Зуміла зробити будинок і домашню роботу, і я, звичайно, працював більше. Про те, що досвідчений хірург завжди має достатньо хвилюватися. Продовжуємо доки Оксана Іванівна в адміністрації клініки тридцяти років.

Я не знаю, що це сталося. Щось клацнув у моїй голові, і я не міг думати про щось інше, але побачила Оксана знову. І вона просто заохочувала мій інтерес. В результаті у нас була виснажена романтика, яка стала дуже важко приховати, бо всі працювали в одній медичній установі.

Я не хочу повернутися до Катерину. Це сталося на одному з моїх годинників. Оксана Іванівна не поспішала додому. Не важко зрозуміти, що сталося між нами. Я знаю, що це був час, щоб залишити. Грати два стільці не будуть добре.

Я, безумовно, став більш виразним і прямим Прямий, непідготовлений. Вона, яскрава душа, не мала ідеї на всіх. Я не думав. Я відомий хірург з бездоганною репутацією. Я став Катя дуже шкода. Ми разом 30 років!

Я дуже вдячний сина і дочку-в-праву за допомогу і підтримку її. Звичайно, вона припинила всі комунікації з собою. Щоб уникнути розсмоктування, вона кинути клініку. Важкий камінь лежав на плечі - Я розумію, що я відчув кохану людину, образив свої почуття, розігнав всю сім'ю. Не дивно, що мій син пішов від мене.

Виживання лампи легко

Але потім я отримав через розбиття, тому що всі мої думки були зайняті молодшою і набагато цікавішою Оксани. Я був купання в цьому бурі пристрасті, і я не доглядав багато. Достатньо достатньо, як лікар, він повинен був зрозумілий мені, що пристрасть, як і будь-яка хімічна реакція, неминуче втрачає свою силу з часом.

Ось як шахта почала згасати. Я відчув, що Оксана не піклувалася про домашній життя, і це було простіше замовити щось в ресторані, ніж приготувати себе. Вдово вона любила гроші більше часу, коли вона витратила з собою. Я помітив, що Оксана прагне зробити більш спокійний і вільний спосіб життя, ніж я відчувала від законної дружини.

У нас діти. Два немовляти два роки. Восьмий час восьмий син Оксана Іванівна. Я раптом зрозумів, що на мій п'ятдесят-два роки я ще мав три дітей, щоб піднятися на ноги! Власний і Оксанін. Я не можу відмовитися. Моя дружина була набагато простіше, ніж я зробив.

Я раптом побачила свою Катерину. Тексти пісень, а це означає: Вона завжди була з мене, якщо не раніше. Я пропрасував свою сорочку, зробив свою каву і розмаринував своїх сендвічів, які я купив спеціально для мене з жінки.

Я буквально побачила її власними очима - тут вона стоїть на смішних піжами, на її голові стека блондного неслухняного волосся і таких знайомих веснянок. Вона виглядає красиво в її нитки, так само, як худий, як красиво. Моє серце побачило, що я, старе вогнище, зробляв глузду помилку мого життя. Я подарував коханій людині.

Це не те, як я уявляв життя з молодими і вільними люблячими жінкою, і я відчув, що в наших відносинах була тріщина. Я не хвилююся про Оксани, вона вже мала три шлюби до мене, і я збираюся мати дітей якось. Я був захоплений, щоб зрозуміти, що це було три роки, оскільки Катерина зникла від мого життя.

Я тримала мислення про її, намагаючись розібратися, як вона зараз. Я спробував зателефонувати сина, але він просто не відповів на дзвінок. Я розумію його чудово, тому що я відрізав всі зв'язки себе: весь цей час ми не спілкувалися. Я дізнався, що мій Катерина пішов до Франції, щоб подивитися після того, як стара людина, і в кінці вона запропонувала своєму сина. Так вона повністю оселилася в Марсель. Ви думаєте, що я можу отримати її назад? ?

З повагою до відомого хірурга, нам здається в редакційному кабінеті Катерина не повернеться до нього. Хоча життя іноді повністю недосвідчена, що може статися. Написати відгук про те, що ви думаєте про це. У вас є якісна консультація для чоловіка? Обов'язково поділитися ним в громаді.

Якщо ви думаєте про те, як отримати вашу дружину назад, зрозуміти одне просте. Ми всі людські істоти і кожен має точку повернення. Ви можете спробувати його, але будьте готові надсилати на три напрямки. Якщо гіпотетична Катерина погоджується говорити, то використовуйте цей посібник для відновлення нормального людського діалогу.