33
Рецепт Apple Oil Eat від Whole Banks
«Що можна зробити з яблук? Пиріжки втомлюються, я не люблю торти, а компот яблук і родзинок вже на плиті. Я хочу щось особливе здивувати сім'ї! Я просив на телефоні друг-кондитер, який живе в Нью-Йорку протягом 10 років.
«Ви можете зробити яблучне масло. Американці називають це ласощі вершкове масло, я хотів би назвати його яблучний кремй Дуже смачний, добре збережений, і аромат... На хлібі, подаються млинці, а також використовуються як крем для будь-якого бісквіту або пирога! друг відповів мені, а потім продиктував рецепт. Тексти пісень, а це означає: Ну, я намагаюся це ніч!
Що можна зробити з яблук сьогодні "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки яблучне маслой Не можна відірвати!
інгредієнти
Підготовка
І дізнатися більше про цей рецепт, див. це відео з чудового каналу «Кулінарні пригоди».
https://www.youtube.com/watch?v=M-4MeSVfoK4
Також я пропоную ознайомитися з інструкціями приготування найсмачніших яблунь. Доведений рецепт за роки!
Тепер ви знаєте, що ви можете зробити. кухарДля сім'ї Цей сендвіч саворі варто витрачати час на приготування їжі. У Америці ця делікація була дуже популярна.
Ця яблучна олія чудово поєднується з шматочком свіжого білого хліба. Як смачний чай або кава ... Бон привіт!
«Ви можете зробити яблучне масло. Американці називають це ласощі вершкове масло, я хотів би назвати його яблучний кремй Дуже смачний, добре збережений, і аромат... На хлібі, подаються млинці, а також використовуються як крем для будь-якого бісквіту або пирога! друг відповів мені, а потім продиктував рецепт. Тексти пісень, а це означає: Ну, я намагаюся це ніч!
Що можна зробити з яблук сьогодні "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки яблучне маслой Не можна відірвати!
інгредієнти
- 2 кг яблук
- 500 г яблучного сидру (можна замінити соком)
- 800г цукру
- 200 мл води
- 1 ч.л. горіха
- 1 ч.л. кориці
Підготовка
- Очистити яблука від серцевини і нарізати їх. Покласти яблука в горщик і залити водою. Варіть яблука на невеликому вогні, поки вони не стануть м'яким і пілінг починає відокремлювати себе. Займіть мені близько 40 хвилин. Якщо в процесі варіння води випаровується, то її необхідно додавати знову так, щоб яблука не опікувалися.
- Змийте готові яблука блендером до однорідного стану. Якщо немає блендера, ви можете пройти їх через м'ясорубку. Потім можна пропустити яблука через сито. Готова маса підвіконь в каструлю, яку можна покласти в духовку.
- Залийте сидінь на яблука, його можна замінити яблучним соком. Також посипаємо цукор і спеції. Перемішайте все для однорідності і вставте в попередньо розігріту до 180 градусів духовки за 3 години. Періодично ця маса повинна бути змішана так, щоб масло не спало.
- Готове яблучне масло повинна бути досить товстою в консистенції, відтінок олії коричневий. При бажанні яблучне масло можна залити в стерилізовані банки і розкачати кришками. Або ж можна покласти цю ласощі в холодильнику. Про нас рот-вода Дуже швидко їсти! У холодній формі яблуня загущує ще більше.
р.
І дізнатися більше про цей рецепт, див. це відео з чудового каналу «Кулінарні пригоди».
https://www.youtube.com/watch?v=M-4MeSVfoK4
Також я пропоную ознайомитися з інструкціями приготування найсмачніших яблунь. Доведений рецепт за роки!
Тепер ви знаєте, що ви можете зробити. кухарДля сім'ї Цей сендвіч саворі варто витрачати час на приготування їжі. У Америці ця делікація була дуже популярна.
Ця яблучна олія чудово поєднується з шматочком свіжого білого хліба. Як смачний чай або кава ... Бон привіт!