Як зрозуміти чоловіка, щоб перемістити з сільської місцевості до міста, коли він відчайдушно резистентно

Незважаючи на те, що ситуація в селах досить сумна, переїзд Не для всіх. Молоді люди, звичайно, намагаються переїхати до найближчих міст. Але старші люди, які не менше трохи підхоплюють, не хочуть залишити село.

Як зрозуміти чоловіка, щоб перемістити з сільської місцевості до міста, коли він відчайдушно резистентно

Те ж саме — наш читач. Замість того, щоб залишити нудний сільський будинок, який стоїть на своєму слові, і почати жити в звичайній міській квартирі, її чоловік, навпаки, з усіма його може уникнути цієї ідеї.

Переїзд в іншу область Добрий день, шановний редактор "Сайт"й Моє ім'я Галина і хочу поділитися з вами. Не дуже цікаво, але для мене це більше крі для допомоги і прагнення поділитися своєю проблемою з іншими.

Я народилася в невеликому селі. Я пам'ятаю з дитинства, що ми проживали порівняно добре. Дад, мама, ми чотири діти, всі в одному великому будинку. Але всі працювали, теж. Сад, худоби, птиці, навіть вода, щоб принести - все це вимагає багато роботи і часу. Уявіть, що навіть наймолодші іноді закохалися від втоми, а не гри.

7347986

Після 9-го класу я перейшов на невелике місто поруч з дверима. Вона продовжила навчання і навчалася в якості майстра манікюру. Я мав амбіції, а потім мріяв про персональний бізнес, красиву людину і прохолодну іноземну машину. На жаль, це не було. Я мав піти додому і іноді зробити нігті для друзів, які були менше і менше в селі.

Вдруге я був здивований, як багато молодих людей залишили село, коли я вирішив почати приватне життя. Не залишають хлопці. Вони вже були у відносинах або які мешкали у місті, ніж у сільській місцевості. Тракторний драйвер, Василь. Він був трохи старшим ніж мене, і я навіть не підійшов його до. Але тепер я помітив, що він не п'є, завжди на роботі і навіть має деяку довіру.

Це місто, що робить життя важко для себе з далекими проблемами. Тексти пісень, а це означає: Вони просто залишають, тому що вони не в настрою. Вася і я мав весілля в шість місяців. Найменша кількість людей, переважно старших людей. Через рік син народився, і тепер ми живемо разом.

З Я знаю, що життя села, це не дивно мені, що це просто постійна робота і не відпочивати. Мій чоловік пішов на роботу, і я зробив будинок і птах. Дякуємо за доброту, які вирішили не тримати худоби. Я пам'ятаю мами, що втомлюється і шукаю багато старших.

Будинок Васіна великий, але це більше мінусів. Займає багато газу нагрівати його, але немає точки: вам все ще потрібно обернути трьома ковдрами перед сном. Для задоволення, радіо. Не навіть телевізор, не зловживаючи каналів. Я дивлюся на Дімку, мій син, і я розумію, що найкраще для нього в цій ситуації слідувати за ногами батька і стати водієм трактора.

З цього моменту я знав, що ми повинні рухатися. Не тільки для мене, для мого сина. У місті він зможе отримати нормальну освіту і якось піти на життя. Його руки золотисті, і він буде сидіти на рівні землі. Не професор, звичайно, але ми були достатніми. Ми продаємо ферму, беремо кредит і перейдемо в квартиру. Транспортування та інфраструктура.

Це де з'явилася головна проблема. Василь не хоче переїхати до будь-якого. Ось він має роботу, повагу. Він хоче піти на риболовлі, він хоче піти в ліс. Його друзі поважають йому, і він не знає в місті. Він говорить про те, що повітря чистий в с., їжа є свіжим і природним, і в місті смог і все є ексорбітантом.

Як він не розуміє, що ми повинні рухатися, якщо не через нас, тому через Dimka. Що потребує нормального майбутнього і перспектив. Я ще відносно молодий і навіть можу отримати роботу в салоні нігтя. Кошти будуть, особливо з тих пір, поки вони не вистачає.

Диворце в сільській місцевості є рідкісним і навіть нездоровим. Але нічого не приходить до розуму. Між мною і чоловіком, якщо не любити, то якийсь дружба і повага. Я не хочу, щоб залишити його, і без нас він буде розпадати. З іншого боку, більш рутинний сільський чоловік важко знайти. Я не люблю себе.

Я оцінив будь-яку пораду. Може бути, хто знає, як переконувати чоловіка, щоб зрозуміти, що його комфорт потрібно жертвувати трохи заради дитини. Я не знаю, хто буде жити в селі, коли він виростає і стає дорослим. Що потрібно?