Відповідність сина від народження матері над шлюбом та онуками

Кожна жінка хоче, щоб її діти виростити, щоб бути хорошими людьми, створити власну сім'ю і жити в достатку і благополуччя. Звісно, вона з нетерпінням чекає приїзду онуків, які подарують їй нове значення в житті. Але що якщо ваша дитина не поспішає відкладати паспорт? І що робити коли мама Чи грає він більша роль, ніж хтось інший?

Що відбувається в житті. Ми не розуміємо всіх помилок. Це те, що сталося в героїні сучасної історії. Він захотівся тільки для сина, але він не знає, як це зробити. руйнував свої мріїй Я хочу поділитися з вами сюжетом, який змушує вас думати про життя.

5 років чоловік і я спробував мати дитину. Наскільки сльози були скидати, слова не скажуть! Особливо в день я бачив вичерпну 2 смуги. Я був у моїй 30-ті роки, і я знаю, що це може бути проблема з пізнім малюком. Не один здивує пізню вагітність. Але в моєму віці не прийнято.

Коли мій син народився, я був з мого розуму довго. Я думав багато про те, скільки років це займе для нього, щоб виростити, отримати освіту, почати сім'ю. Коли мова йде про мої онуки, я буду старий. Я 65 тепер, мій син 35, і він ще не одружений.

Він жив у батьківському домі. Я не розумів, і мій син не хотів рухатися. Коли мій чоловік помер, він став ще більш прикріпленим до мене. Я подарував йому всю турботу, спробував посушити біль втрати мого чоловіка. Але бажання грати з власними онуками або онуками теж не залишали мене.

Одного разу я даю, щоб поговорити з сином. Вона запитала, чому він не хоче одружитися і мати дітей. Чи повинен бути причина, право? Питання здивували його трохи. Але він спокійно відповідав:

«Мама, я завжди бачу тебе мудрою жінкою. Не знаєте? Мені 36 років, і я більше не молодий хлопчик. Але все моє життя я жив у цій квартирі, де всі подбали мене. Я не хочу нічого, ви дали мені все для комфортного життя. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що я залежав від вас. Я вже маю дружину. Як ви взяли на себе роль. Купання, миття, покупка нового одягу, прасування сорочок.

Я знаю, що це звучить страшно, але я звик до цього життя. Я відчуваю себе незалежною, я люблю його. Чому я одружився і проживаю на чужому житті? У мене є жінки. Але жоден з них не порівнюється з вами. Не можна любити мене стільки, скільки ви. Не чекайте онуків. Ви краще зробити щось цікаве. Чому ми не отримуємо кота?

Шок, відторгнення, сльози ... Що робити? З своїми руками він знищив щасливий вік. Мій чоловік часто сказав мені, щоб зупинити нянь мій син. Як правильно він був! Я чекав так важко для малюка, що я закінчився відданим життям. Я працював день і ніч, щоб він почув себе добре. Кращі школи, університет, одяг... І де все це призвело?

Я не знаю, що робити зараз. Тексти пісень, а це означає: Чи можу я витрачати на життя мій вирощений син? Але я не можу виставити його, це безглуздий і безглуздий. Я тільки йому, і я люблю його. Що робити? ?

На жаль, не всі можуть виправити помилки минулого. Ця історія є чітким прикладом того, що може грати руйнівна роль. мамай Хоча він повністю задоволений тим, як він живе, він пізніше відіграє жорстокий жарт з ним. Ми віримо, що люди можуть змінитися. Тим не менш, ніхто не дасть гарантії, що це станеться з основним характером цієї історії.

Яка порада ви подаруєте нещасливу матір'ю, яка втратила віру в щасливому віці? Ти можеш відчути таку історію. Будь-ласка, ми зацікавимо вашу думку. Залишити коментар в нижній частині!