17
Витончений спосіб носити маску цілодобово без дискомфорту і тертя
Франклі, в березні 2020 року я щиро сподівався, що всі неприємні наслідки вірусу зникнуть протягом шести місяців. Ви думаєте, що ви думаєте? Маски, самоізоляція і карантин ... Тим не менш, не все, як очікується. Уже наступного березня не далеко, а профілактичні заходи безпеки знаходяться в середині використання. Це справа, щоб зробити, так що я поділю мої поради про те, як носити одноразову маску.
Я не хочу, щоб перейти в деталі, чому ви повинні носити маску. Я вірю, що ті, хто розуміє складність ситуації, будуть носити її. І кожен інший не може переконувати і не витрачаючи зусиль на нього.
Як носити одноразову маску, заспокійливу маску незручностій Особливо помітні періоди занадто високих і низьких температур. Наприклад, влітку тепла і в холоді. Неперевершення - це причина, чому багато людей відмовляються від такого простого способу захисту себе і інших.
Маска - мінімум, ми можемо зробити, щоб скоротити тривалість пандемії. Я впевнений, що ми стежимо. запобіжні заходиСкоріше все закінчується.
Але крона не тільки впливає на вашу зручність в плані покупок для крупи і можливість прогулятися в вихідні дні. Економічна ситуація багатьох країн вже на краю. Пандемія завершиться протягом шести місяців або року, але як довго потрібно відновити?
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. І так, носити маску також зробить невеликий внесок і прискорити процес.
Заспокійлива маска необхідна, але хто каже, що ви повинні страждати через неї? Ні. протестуйте терпіння і збільшитьЯкщо ви можете спростити ситуацію і усунути незручність в декількох елементарних кроках. Нижче ви знайдете рекомендації щодо носіння масок, які можуть радикально змінити ставлення до них.
Я сподіваюся, що ці рекомендації допоможуть вам жити більш комфортно і не ризикувати здоров'я. Можливо, ви також можете надати якісну консультацію нашим відповідальним читачам?
Я не хочу, щоб перейти в деталі, чому ви повинні носити маску. Я вірю, що ті, хто розуміє складність ситуації, будуть носити її. І кожен інший не може переконувати і не витрачаючи зусиль на нього.
Як носити одноразову маску, заспокійливу маску незручностій Особливо помітні періоди занадто високих і низьких температур. Наприклад, влітку тепла і в холоді. Неперевершення - це причина, чому багато людей відмовляються від такого простого способу захисту себе і інших.
Маска - мінімум, ми можемо зробити, щоб скоротити тривалість пандемії. Я впевнений, що ми стежимо. запобіжні заходиСкоріше все закінчується.
Але крона не тільки впливає на вашу зручність в плані покупок для крупи і можливість прогулятися в вихідні дні. Економічна ситуація багатьох країн вже на краю. Пандемія завершиться протягом шести місяців або року, але як довго потрібно відновити?
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. І так, носити маску також зробить невеликий внесок і прискорити процес.
Заспокійлива маска необхідна, але хто каже, що ви повинні страждати через неї? Ні. протестуйте терпіння і збільшитьЯкщо ви можете спростити ситуацію і усунути незручність в декількох елементарних кроках. Нижче ви знайдете рекомендації щодо носіння масок, які можуть радикально змінити ставлення до них.
- Тип маски Я допускаю, для першої пари місяців, я майже не захоплюю маски. Я не можу дихати в масці. Я думав. Потім я замінив маску набір з дещо різною моделлю, і вона була як я знову народилася.
р.
Замість моїх старих неопренових масок я купив бавовняний набір. Це набагато простіше для мене дихати в них. А деякі підходять тільки медичні одноразові варіанти. Експеримент і ви знайдете підходящу альтернативу. - Маска і окуляри Моя людина здавна з маскою. Навіть при середніх температурах окуляри, що туманюють під маскою. Особливо при переїзді з вулиці в номер. Ось життєздатний хак. фліпй Ви навіть можете виправити це місце так, щоб не зробити те ж саме щоразу.
В результаті цієї простої маніпуляції з боків маски створюються додаткові отвори для втечу повітря. Скляні окуляри не захоплюються. - Стан шкіри Недолік від тривалого зносу захисного обладнання може викликати висипання та інші неприємності. По-перше, важливо. Зміна одноразових масок і миття регулярной По-друге, слід серйозно подумати про якісний крем для обличчя. І так, варто робити не тільки жінки, але і чоловіки.
Можливо, ситуація з масками навчить хлопців, які необхідно і важливо стежити за станом шкіри. І нічого не буває з цим. Я також раджу звернути увагу не тільки на зовнішню частину проблеми. Можливі проблеми шкіри не пов'язані з маскою, але для харчування, наприклад. Зніміть свій раціон. Нерідко зайва жирність і, як наслідок, причини акне молочний надлишкй - Роздратування за вухами Це дуже неприємна річ, хоча не так багато людей відчувають її. У цьому випадку рекомендуємо придбати маску різного розміру. кицькай З їх допомогою маска можна закріпити на спині голови, не за вухами.
Я сподіваюся, що ці рекомендації допоможуть вам жити більш комфортно і не ризикувати здоров'я. Можливо, ви також можете надати якісну консультацію нашим відповідальним читачам?
Чому людина, яка не може зробити себе щасливим
Мати-в-прави, які звикли провести вихідні на кухні сина