Що слід завжди бути в машині в разі надзвичайної ситуації

Для всіх, особливо драйверів, в першу чергу, необхідно обов'язково підійти. Ви ніколи не знаєте, що відбувається, і це важливо мати медичний кабінет з вами. Це може врятувати життя когось. Що сказати про дороги, де кожен день є десятки нещасних випадків. У разі поломки автомобіля також потрібно мати ряд речей, які необхідні для підтримки вашого життєвого життя.

Не може виникнути надзвичайна ситуація, але краще бути безпечним. Особливо для туристів буде корисно знати, що можна знайти на дорозі. Невелика коробка в машині не займе багато місця. Це може бути сумка або рюкзак, як вам подобається. Що таке те, що всередині. Поруч з медикаментами, вам буде потрібно пара речей. Не забудьте про гігієну, тому тут список.

1. Гаузе, бандажі, стерильні серветки. Надішліть одноразові рукавички, патчі, ножиці, шпильки.
  2. Сонцезахисний крем, мокрі серветки, зубна щітка і паста, ручне мило, антисептика. З ефірних масел можна зробити незнімний репелент, а кокосове масло добре живить шкіру.

3. Медикаменти: активоване вугілля, пробіотики, знеболюючий засіб. Вітаміни С бореться з вірусами, мед допомагає з низьким рівнем глюкози, морська сіль запобігає зневоднення, якщо вона злегка додається до питної води.

Модель декількох ситуацій, які можуть трапитися під час руху. Це дасть вам уявлення про те, чому вам потрібно всі ці речі в багажнику. Краще жертвувати сидінь в багажнику, ніж власне здоров'я, тому зауважити інший перелік важливих речей.

1. Зміна одягу позбавить вас від застуди і гіпотермії. Шкарпетки, нижня білизна, светри, рукавиці, капелюх. Дощовик або парасолька завжди буде корисний.
  2. Не зайвим буде ліхтар, стрічка, сірники або запальнички, пожовті палички, трос.

3. Завжди тримати важливі номери телефонів з вами, добре мати запасний телефон з аварійними номерами, якщо щось відбувається з основною.
  4. Ніж, ручка, мішки для сміття, туалетний папір, зарядка телефону, шорт, ручка, таблетки для очищення води.

Ви завжди повинні мати пляшку питної води і мінімальний запас непереборної їжі. Я також хочу розповісти про переваги ефірних масел, які можуть замінити половину аптечної допомоги.

1. Перцева ефірна олія допомагає при головному болю і болю м'язів. Відтворює комахи, зменшує нудоту.
  2. Масло лаванди зменшує свербіж, заспокоює шкіру і розум.
  3. Ефірне масло чайного дерева має антисептичні властивості. За допомогою висипань можна використовувати замість антисептики.

Ефірні масла перед нанесенням на шкіру необхідно розвести нейтральною олією. Перед застосуванням переконайтеся, що у вас немає алергії на них. Я сподіваюся, що ви навчилися щось корисно з цієї статті. Як ви можете побачити, що це не єдине, що рятує життя. По-перше, вам потрібно мати на руці. Подбайте про себе, ніколи не панікувати і завжди зберігайте свій перший набір допомоги.