Що робити, якщо син таємно одружений за кордоном і не звітував

Відносини в сім'ї рідко легко, навіть якщо всі обставини сприяють. Іноді люди не люблять один одного з причин. Хоча це часто буває, що ми особливо незгодні з тими новими знайомствами, які дещо схожі на себе або вони дозволяють собі щось, що ми не даємо собі. Сьогодні ми покажемо історію таємного шлюбу сина, який дуже відступив свою матір, а також намагаємось зрозуміти, що дійсно вирушає неправильно.

Секретний шлюб почав дуже добре. Вадим був єдиною дитиною в сім'ї. Батько пішов з сім'ї рано, але крок Покрокова і мати не мала інших дітей, тому все любов, турбота і увагу пішли маленьким Вадимом.

Що робити, якщо син таємно одружений за кордоном і не звітував р.

На жаль, це любов не поширилося на іншу половину хлопця. Коли Вадим вперше привезв Xyusha додому, щоб познайомитися з батьками, Мати відразу ж їсти леді.й

Так сталося, що вона бачив Xenia до. У магазині кілька тижнів до офіційної зустрічі. Звісно, жінки не знали, що один одному буде. Магазини неприємний випадокХто залишив помітний осад в душі кожного.

Що робити, якщо син таємно одружений за кордоном і не звітував Р

Але, швидше за все, це не просто скандал магазину. Непристойна любов матері для її тільки сина часто включає болісне відірвання його від її серця. Іноді є справжня ревнощі, тому що деякі неперевершені молоді жінки просто приймають свого улюбленого сина від сім'ї. Неважливо, якщо мій син знаходиться близько 30 років.

Так виявилося, що мати-в-завдяки не можна навіть подивитися на майбутній доньці. Нарада не ходила в самий приємний спосіб. З тих пір Вадим Намагатися уникати сімейних зустрічей в будь-який спосіб можливо. Через деякий час він переїхав з Xyusha і почав відвідувати будинок батьків дуже рідко.

На одному з родинних свят, мама Вадима говорила з сестрам. Слово для слова, розмова перетворилася на онуки. Моя сестра запитала мене, коли я б приєднався до молодої сім'ї. Очі Вадима маркувалися. Протягом декількох хвилин вона дізналася, що Вадим і Ксюша вже 6 місяцівй Весілля відбувалися за кордоном, і тут вони просто підписалися.

Звісно, мама і батько були відхилені. Вадим пояснив все. Відповідність псувати себе і настрійй Як, якщо мама не схожа на Xenia так багато, чому зробити високопрофільне весілля і навіть повідомити її. З одного боку можна зрозуміти. Справа весілля залишається фактом. З'ясуйте або пізніше, батьки дізнаються.

Можливо, син хотів розм'якшити кути, але я думаю, що він тільки заточував їх. А замість того, щоб принести матері і нареченої ближче разом, він тільки додатково відокремив їх. Мати не буде відступати від свого улюбленого сина на довгий час, але дочка-в-одному може захопити зло набагато довше часу.