Що сказати чоловікові, який вимагає бенкету для родичів на відпочинок

Новорічні свята - це чудовий випадок, щоб зібрати всю сім'ю і весело провести час. Але для деяких це час для відпочинку і заварювання, а для інших - безперервне очищення і приготування їжі. Сьогодні ми поділимося сюжетом, в якому повноцінний будинок гостей став не радісним подією, але приводом для кварелі.

«Я люблю готувати, зустрічати гостей і витрачати час на них. Це тільки несподівані візити, які отримають баланс. Мій чоловік говорить про те, що я дуже приватний і не можу спілкуватися. Я не думаю.

Мій чоловік і я відокремлю від наших батьків і маю п'ятирічний дочка. Вона повинна бути прийнята до її бабуся часто тому, що я працюю і так робить чоловіка. Це радість, щоб залишити дитину в домашніх умовах, її бабуся тільки щасливий. Моя робота складна, мала взяти на себе низку обов’язків заради вищої заробітної плати. Природно, я приходжу додому ледь живим. У вихідні дні ви встигли почистити і іноді подбати про себе. й

р.

Повні гості будинку "Мій чоловік дуже соковитий, і з його родичами він спілкується щодня. Дуже добре, тільки вони живуть поруч і часто відвідують нас без попередження. Що таке велика угода, народи? Це все чудово, але коли у вас є плани або карнизи хочуть лежати на дивані, раптом дзвіночки. Нерідко вони приходять з дітьми, приносять солодощі і перебування в кінці.

Р

Я не розумію, чому ви не можете говорити вдома, тому що мій чоловік і я не погоджуюсь. Він не хоче зрозуміти, що міцність варити і очистити до приїзду і після виїзду гостей недостатньо. Навіть якщо вони не приходять порожніми, я повинен встановити таблицю і очистити пізній. А чоловік любить гусячну воду: ми говорили, і він відпочиває на комп'ютері.

Я не можу стояти це, коли я нещодавно вирішив піти на ліжко рано, в десяти годину ввечері. Як тільки я прогулявся в спальню, хтось занурить дверний дзвінок: «Привіт, ми відвідуємо», – розповідає сестра чоловіка, яка прийшла зі своїм хлопцем, з посміханням. Звісно, я не впадаю. У вечірці з музичним акомпанементом, сміхом і розбитими келихами. й

Після того, як я мав зняти сліди весело до роботи, ввечері чоловік чекав серйозну розмову. Я сказав йому про це. Після цього наш будинок був спокійний протягом тижня. Ну, напередодні Нового року родичі вирішили попередити, що всі святкують Новий рік у нашому домі. Про те, що чоловік не повинен бути позбавлений зв'язку з родичами. І тільки тому, що мій батьки далеко не означає, що ви повинні обмежити вашу дружину.

Я проти спілкування? Поговоримо в домашніх умовах: в сестри, на мамі. Чому? Ця ситуація відкидала мене трек, і це дуже привабливо, що ніхто не оцінить або бачить важку роботу, яка їх збирає в собівартість. Так я вирішив відзначити нейтральну територію. Вона сказала чоловікові, щоб замовити столик в кафе, і розділити кількість перевірок однаково між гостями. Новий рік - нові правила. Я знову не дам себе їздити.

Що б ви робили в ситуації, як це? Здається, що завжди можна вирішити відмінності мирно. Але насправді речі набагато складніші. Не приємно відмовлятися від гостей. Але це правда, що вони приходять без попередження?