Які мами виростають неруйнівні дочки?

У сучасному світі не легко знайти когось, хто не знайомий з фемінізмом. Дійсно, за останні кілька років, більше і більше людей говорять про права жінок. Не тільки дорослі, але і маленькі. Сьогодні видання. "Сайт" Він розповість вам, які принципи фемінізму повинні бути включені в виховання дівчини в сім'ї.

Звичайно, тема виховання дітей є однією з найбільш суперечливих і суперечливих. Хто вважає, що думка і бажання дитини не завжди слід врахувати, бо він занадто невеликий, щоб зрозуміти щось. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Тому з раннього віку важливо надати дітям свободу вибору і повагу їх потребам.

Яка сторона приєднатися - кожен вибір. Однак важливо пам'ятати, що світ швидко змінюється. Тепер вірити в застарілі стереотипи і безглузді звичаї, хоча б незворотно. На цій основі ми пропонуємо вам короткий список того, що навчати сучасної дівчини.

1. Будьте міцними. Розглянути дівчат як «слабкий секс» знайомий і зручний для суспільства. І, по суті, для самих дівчат теж, тому що вона часто дозволяє їм зайняти більш комфортну позицію в житті. Проте вираз «жіночі повинні бути слабкими» все частіше ставиться до речі минулого. Вчити дівчину, щоб бути міцною, як хлопчик. Вона дорівнює, не сильніше або слабкіше. Тільки з таким переконанням людина отримає повну свободу і впевненість у собі.

2. Захист особистих кордонів В ідеалі кожен з нас повинен бути в змозі нехай"Стоп" і "Ви не можете це зробити мені." Такі, здавалося б, прості слова можуть запобігти безлічі неприємних ситуацій. Тому No 1 завдання кожного сучасного батька полягає в тому, щоб закріпити цю майстерність у своїй дитині. Не знаю, що якщо дорослий не знає, як захистити свої особисті кордони, він не буде апріорі навчати це іншому. Ми починаємо з собою.

3. Збережіть своє тіло "Моє тіло мій бізнес". Важливо вчити дівчину такою фразою якомога раніше. Зберігаючи цю ідею на увазі, ви можете уникнути виникнення всіляких комплексів про зовнішній вигляд і перегонів для стандартів краси. Необхідно пояснити дитині, що всі соціальні ідеали дуже мінливі, тому не можна прагнути до них без шкоди здоров'я. Крім того, краса є дуже предметною, і без здоров'я, вона не має значення.

4. Керівництво Багаторічний досвід лідерства. І це не так, що дівчата не хочуть, але тому, що суспільство не заохочувало його. Тепер ми розуміємо, що для кожної людини важливо місце У житті, а риси лідера – найкращий спосіб допомогти в цій непростій місії.

5. Магістральні науки Довгий час жінки не допускаються в науку. Саме тому в суспільстві було стереотип, що «Жіночий мозок не має можливості сприймати наукову інформацію і думати логічно». На щастя, загальне почуття і час подолати це поширене преюдії. Сьогодні, жінки в науці зустрічають з однаковою частотою чоловіків. Тому батьки дуже важливі. віра Дитина і забезпечити його всім необхідним для отримання якісних знань.

6. Безкоштовно думати і вибрати Милосердя не автоматично кладе кінець на будь-яку іншу активність, мрії та бажання. На додаток, сучасні жінки мають набагато більше можливостей, щоб вдало поєднувати материнства, кар'єру, вивчення та захоплення. Тисячі і навіть мільйони матерів є доказом цього. Тому ще одна мета сучасних мам полягає в тому, щоб зробити її чітким до дівчини: вона має абсолютне право вибрати. Вибирайте без релігування на будь-який погляд, культуру або традиції.

Ви погоджуєтесь з наведеними пунктами? Що потрібно додати в цей список? Поведінка ваших думок в коментарях. Успіхів!