Чому жінка, яка підняла двох дітей самостійно, поспішаючи запитати родичів за допомогу?

Спірайт одномісний Вони зростають менш щасливими, мають довгий сонник в оживлення. Здрастуйте, бо головне, що дитина кохана і дав її тепло. І навіть якщо тільки один батько, дитина не стане менш коханим.

Чому жінка, яка підняла двох дітей самостійно, поспішаючи запитати родичів за допомогу?

Дійсно, одномісний Не так легко. Особливо якщо сім'я має тимчасові фінансові труднощі. Як годувати дітей і дати їм достатньо часу? Відносні засоби зазвичай приходять на допомогу. Але в житті героїні нашої історії сьогодні все відбулося по-різному. З'ясуйте, як вдалося впоратися з усіма проблемами.

Зовні вікна ламали дев'ятидесятників, коли мій чоловік помер. Я знаю, що чекав мене з двома маленькими дітьми в руках. Спочатку я був рубаний, але крихітні очі наших маленьких подарував мені віру і надію. Хто може допомогти їм, але мені?

Ця думка приймала в голову і допомогла мені боротися щодня. Я не вірю дітей і я пережив. Я думаю, що всі можливі проблеми по дорозі. У той час, коли нічого не було, але порожній паста. Для годування своїх дітей я часто занурився самостійно. Я не доглядав, якщо діти були голодними.

231350 р.

Я ніколи не запитав про допомогу від сім'ї. Я не хочу скаржитися на них про наші проблеми. Я можу бути неправильним, але я не хочу показати свою слабкість. І не було слабкості. З ранку до ночі я працюю, а решта часу я присвятив дітям.

Я зумів повернутися на ноги. Вони закінчили золотою медаллю, просто думають! Тоді вони пішли в університет і знайшли престижну роботу. Іноді я думаю, що наше життя є лише сцена для фільму. Але диви...

Я не даю дітям найголовніше – щасливий дитинства. «Діти не знали, які фрукти та цукерки були! Так, ми проживали скромно, але ми можемо принести пакет картоплі. Ваше ім’я – це Ваше життя! сестра чоловіка все одно повторюється.

439174

й Безкоштовно Смішні речі, що всі вони ніколи не зацікавлені в тому, як ми живемо. Після того, як мій чоловік пішов, ми практично втратили дотик. У мене є діти, і я на власні очі. Тепер вони кажуть, що вони повинні запитати про допомогу. Я боявся, що якщо я прийшов до них за допомогу, я б сказав їм для решти мого життя.

1813182

й Безкоштовно Я не знаю, можливо, я неправильно. Але я впевнений, що ваші діти щасливі зараз. Я підняла їм доброго і чесного народу. Хоча ми проживали в бідності, ми запалювали любов, повагу та тепла. І я дійсно сподіваюся, що мої улюблені діти можуть тримати все це. І нехай родичі продовжують скаржитися...

Поважна гордість одної матері, яка піднялася двома дітьми. Не запитайте про допомогу від родичів - її вибір і слід враховувати. Проте, одне питання виникає: де були всі ці родичі до і чому вони не зацікавлені в житті нещастяної жінки? Всім відомо, що вона була вдовою.

й Здається, що в даній життєвій ситуації все не так просто. Але найголовніше, це було вирішене найкращим чином. Ця історія доводить, що одномісний Вони можуть стати успішними і щасливими. Дякуемо!

Покажіть мені в коментарях, ви підтримуєте позицію матері в цій історії? Ви можете випробувати подібні проблеми самостійно. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!