Кристали на гілках як в СРСР з докладними інструкціями створення дива

«На гілках, незважаючи на те, що це дощ і волога поза снігом! Де ви отримали це зимове диво? попросила моєї сестрички. З нашими зимами я більше не сподіваюсь на сноуборди, тому я створив сноуборди. Різдво Старомодний спосіб.

Букет сухих гілочок і конусів з морозом виглядає казково в будинку. Не кажучи вже про те, що ця краса триватиме більше 10 днів!

Сьогодні видання. "Сайт" Як виростити в домашніх умовах. морозильній Дуже простий і простий!

Тепер можна купити безліч наборів для вирощування ялинок з кристалів, кінетичного піску та інших цікавих речей, які люблять як діти, так і дорослі. Ну, так кристалізувати Ні, немає готових комплектів. Просто сіль і вода. Цей метод не новий, але для кого він буде новим.

Ось мій персональний експеримент. Два дні тому, ввечері о 18:00 я взяв літрову каструлю, заливу воду з крану в неї і почав залити звичайну кухонну сіль. Сіль необхідно додавати в воду так, щоб вона перестала розчинятися. У мене трохи менше кілограма. Додаємо сіль настоянка кипіння, а потім залийте розчин в банки.

Кристали на гілках як в СРСР з докладними інструкціями створення дива р.

Для того, щоб зрозуміти, як це працює, я знайшов суху гілку і бампю, і я занурю гілку ялини з дерева. Це жах, звичайно, знищити будинок зеленою красою, але що робити - експеримент є експериментом.

Це те, що мої зразки виглядають як через 4 години. Перед сном я вирішив побачити, як були результати.

Це те, що гілочки виглядають як на наступний ранок. Пішохід всіх. солярій Закінчується на відділенні.

Кристали на гілках як в СРСР з докладними інструкціями створення дива р.

Виявляється, що мій бабуся (хоча взимку не так само, як і зараз) виросла заморозка на гілках з використанням салінового розчину.

На другий день це те, що я зробив.

Все, що я люблю результат на конях і на сосновому відділенні, але з сухим відділенням, якось не дуже добре. Однак експеримент все ще триває. Я залишаю його на інший день. Вона сказала, що на третій день результати будуть найбільш помітними. Так, якщо вам цікаво, що я збираюся зробити в кінці, писати в коментарях. Я надішле вам фотозвіт.

Аналогічно можна зробити сніг з цукру. Я не намагався, але я знайшов багато прикладів в Інтернеті.

Ось ще один цікавий спосіб. гілка-штатка з акриловою фарбою, лаком і посипанням.

https://www.youtube.com/watch? v = Са4HRMpPzj0

Поради редакційної колегії я також раджу дізнатися, як можна швидко і з задоволенням будувати святковий декор для будинку своїми руками. Якщо ви повні натхнення та бажання зробити щось, будь ласка!

Як видно, виростити заморозки на гілках, а точніше, солярійНе так важко. Це особливо цікаво, коли мова йде про дітей. Насолоджуйтеся, коли ви отримаєте декоративний сніг з солі та цукру.