Як багато побутових хорів можна взяти на бабуся, яка прийшла до онука?

Як часто діти, які помирають у власних опіках і справах, забувають висловлювати подяку мамі за постійну допомогу і підтримку. Ми сподіваємося, що сьогодні історія допоможе нашим читачам зрозуміти, як важливо, щоб цінувати своїх батьків і може нагадувати дорослим дітям почуття вдячності.

Всі друзі заявили, що це ідея, і ви не можете допомогти дорослим дітям так багато. Проте я відчував необхідність. А коли моя дочка запитала мене, щоб триматися з ними на тиждень, щоб подивитися після мого онука, поки вона взяла її остаточні іспити, я сказав так без загибель.

Виявилося, що вам потрібно допомогти не тільки з онуком, але і з прибиранням будинку. Так як дочка витрачала всі часові дослідження, а син-в-право зникла на роботу за добу, не було одного робити побутові хори. Не було ніякого того, що я міг найняти господиня, тому я теж впав на плечі. Я думав тиждень не так довго, тому я мовчазно приймав тягар, навіть якщо я був жахливо втомлений всі ці дні.

І все буде добре, але тільки один тиждень перетворився на два, а потім простягається протягом всього місяця. Пройшов всі іспити і почав шукати роботу. Необхідність няня для дворічного ону не зникла.

Не один запитав мене довше. Але які ці запити, якщо я розумію себе? Почуття невідкладної потреби в підтримці, я вирішив залишитися з дочкою. І це незважаючи на те, що замість подяки від дітей надійшло лише нав’язливі погляди і сусла.

З часом діти почали звинувачувати мене про все неправильно. Не промовив мене, щоб повернутися до моєї квартири.

Але, до речі, я хотів би почути його і з спокійною душею, щоб повернутися до комфортного спокійного життя. Але замість того, щоб піклуватися про себе, вона продовжував страждати несправедливими атаками.

Попри те, що я повинен заперечувати все і жертвувати мир розуму, я щасливий бути корисним для моєї дочки і сина-завдання. Задоволення так багато часу з онуком – це справжня радість.

Я вірю, що в кінці дітей буде оцінити мої зусилля і подякувати мені більше ніж раз. Може бути, вони просто повинні час, щоб реалізувати, вони неправильно про мене. Яка мати я буду, якщо я не даю їм час?