Висновки Я зробив під час своєї першої зими в приватному будинку

Переміщення з квартири в приватному будинку часто виглядає як мрія прийшла і казка. Але за красивим фасадом є багато підводних каменів. Обслуговування сайту, вічна робота на відкритому повітрі. І зимовий час Це стає випробуванням для деяких людей.

Редакція "Сайт" Він приходить до питання з почуттям і допомагає вам облаштувати не тільки сім'ю гнізда, але справжня зимова фортеця.

Я прийшов через Інтернет історію однієї дівчини про те, як вони переїхали в приватний будинок. Він знав про себе і сім'ї. Поки я був 16 років, ми проживали в різних квартирах. Але в певній точці мої батьки захопили свій будинок.

Його батько переніс, і він зробив ремонт. Я навчився багато і прийшов, щоб допомогти йому ввечері.

Будинок був благородним: півтора метрів над землею. Газебо, ванна, гриль, лляна з диким каменем. Скільки чудових вечірок ми провели з друзями. Але на зиму ті радості подарували трохи.

р.

Восени листя впав з величезного старого горіха. Скільки часу я провів безладно підбір листя і трамваю їх в мішки. "Чому він зробив це," ви думаєте.

Справа в тому, що у нас була вода для поливу і всіх видів потреб від свердловини. Зовні добре стояв спеціальний кран для підключення шланга. І якщо це добре не ізольовано взимку, то весь будинок залишався без води через заморозки. Так само як і утеплювач, ми використовуємо мішки листя в цьому колодязі. Навесні ви збираєте їх і вийняти їх до полігону, щоб вони не цвіль. І восени ви знову починаєте.

Коли сніг, все очищається. Поставте ворота відразу в двір. В іншому випадку, якщо ви залите снігом, вам доведеться піднятися на паркан або викликати сусідів, щоб копати вгору. Мій тато і я копав всю вулицю, щоб вийти на машині. Це сто або два метри. Але тоді навіть якось це було радою хвилі в холоді.

- відео

Обов'язково вибрати ущільнювач для дверей. Не тільки двері будуть покриті льодом зсередини і будуть дуже холодні в будинку. Так можна також замерзнути, щоб тільки пальником потім зігріти. І для деяких замків іноді покривається заморозками. Це дійсно погано. Я мав піти з вікна пара разів, щоб дістатися до школи.

З редакційного офісу Ваш дім дуже хороший. Але є багато нюансів розглянути. Навіть сучасні споруди не завжди призначені для важких погодних умов. І коли ви переїжджаєте з квартири в будинок, потрібно розуміти, що крім вас ніхто не буде відповідальний за будівництво. Що означає, що ви робите все самостійно.

Поділитися в коментарях ваші трюки і смішні історії про ваших рідних. Поговоримо і допоможемо тим, хто просто переїжджає.