Чому батьки в Шістьхті хочуть дивитись

Коли батьки розлучаються, це завжди велика угода. стресй Навіть коли діти зростали. Часто незважаючи на те, чому батьки, які проживають разом протягом багатьох років, все одно хочуть розлучення у віці. Хтось передає позицію матері, а хтось батько. Через це стосунки між членами сім’ї стають напруженими.

Це ситуація в родині Антоніна. Батьки у своїх 70-х, розбитий Про це говорили діти (крім Антоніни, яка має ще одну дочку) Дочки дорослі торгували. Але мама і батько сперечали своє рішення, кожен пояснив свою позицію. Антоніна Я добре розумію маму.Я завжди відчував себе шкода. І розбили поп, хто, на її погляді, був причиною. Тим не менш, його сторона була прийнята молодшою сестрою Тоні, Вера.

Розлучення батьків: позиція якого зайнята дітьми

А батьки сестри жили своє життя разом, хоча б не "дуже душу". «Який гріх приховувати, свари і непорозуміння відбувалися до них. Але люди гірше. Вже понад сорок років жив разом, і «на тебе», у віці, що вони думають!», – сказав Тоня – «Що людина розумію маму, тому багато років я здивував все ... Вера пилила її теж. Це дивний, що вона не підтримує її мати, може принаймні показати жіночу твердість. й

Мати Антоніна, Тетяна Степанівна, скаржаться, що вона дуже втомилася: чоловік не допомагає нічого навколо будинку, не купує їжу, любить смачну їжу, але навіть навіть не мити посудй По-перше, жінка перевернула сліпу око до цього, так як вона не ходила до роботи по всьому її житті, подбала про будинок і дітей. І зараз роки беремо їх пальцем. Хочу відчути підтримку чоловіка.

Габаритний зображення

Щоб бути чесною, я довго хотів розірвати таду. Але я не можу вирішити. І тепер ви діти, дорослі, отримую пансіонат. І так, я зробив. розлученняй Я живу трохи для себе. Тетяну Степановну поділилася з нею найдовшої дочкою, яка відварилася на душі. Він не змінить: назавжди без настрою, незадоволений всім, не зацікавивши нічого, весь день тільки переглядаючи телевізор. Ви не можете отримати його з дому! Немов він йде на дачу влітку. й

Позиція Дад у розлучення

За свого батька Михайло Петрович, рішення дружини не було несподіваним. Останнім часом, перерости і невдовзі на її складі стають більш частими. Все своє життя працював на заводі. Він не зробив багато грошей, але він був достатнім для життя. Моя дружина і дочка завжди були повними, одягненими, і не потрібні нічого. Я купив котедж, автомобіль (але не нова модель, але в хорошому стані).

«Одно, я нічого не роблю в домашніх умовах. Не використовується для цього. Коли я працюю, Немає міцності або часу зліва.й І в батьківській родині я пам'ятаю, жінка завжди була відповідальна за господарські обов'язки. Михайло Петрович відверто зізнався до своєї молодшої дочки Вери, яка прийшла до допомоги йому.

"Ваша мама". подається всім готовим.Їжа на столі, одяг, вона купила їжу. Я соромлюся сказати, що я не знаю, де локони знаходяться на кухні. А батько посміхнувся гірко: "Я завжди відчував себе, як я любив." Рарелі висловила будь-які побажання. Я просив перший, спробував її, а потім я припинив. й

Віра завжди відчувала, як дочка батька, і дізналася, що вона розмовляла. Вона і її сестра в батьківській сім'ї також не особливо підкреслилилили з господарськими хорами. Мама зробила все самим, і варила і очищається.

Спір між двома сестрами "Наш батько дійсно складна людина, з поганим характером". Якщо я був мамою, я не перенесу багато з нього. - Тоня говорить.

Віра прийшов на захист свого батька: «Прийміть мій батько заробив, моя мама була задоволена всім в ньому, виходить. й Не схожий на те, що вчора. - вроджений, вимогливий, мовчазний. Незакінченно приготований сніданок і вечеря, промивають його шкарпетки, витягують все навколо будинку. І тепер він став пенсіонером без заробітної плати, раптом виявився, що все це неможливо закінчити. й

729471

Зараз сестри сперечають себе: хто правий і хто винний. Вони шукають спосіб гасити своїх близьких. Що ви думаєте, шановні читачі, як бути дорослимЩо робити, якщо їх батьки розлучаються?