Ледько Різдво, або історія старої жінки, син якого не привітав на свята

Якщо ви коли-небудь відсвяткували Різдво або Новий рікВи знаєте, як сумувати свято можна. Особливо сумний, якщо людина залишилася самостійно через проблеми і носки в сім'ї. Але як вижити цей момент і встановити відносини з родичами?

Можливо, ми не можемо поділитися з вами універсальною схемою рішень для будь-яких сімейних труднощів. Навпаки ми хочемо знати вашу думку. Герой нашої історії сьогодні був у складній ситуації, через яку вона страждає. Я сподіваюсь, що ви можете надати їй деякі хороші поради.

Я ніколи не думав, що один день я відсвяткувати Новий рік окремо. По-перше, все було різним: мої батьки були живими, мій чоловік ще не пішов на інший, і діти були щасливі з будь-яким маленьким речей. Зараз вони вирощували і живуть своїм життям. Дочка лікнула за кордон. Моя сина заміжала.

Хоча ми живемо в одному місті, ми навряд чи бачимо один одному. Я не отримую. Паша запровадив нас минулого року, все це відбулося раптово. Але перша зустріч була достатньою, щоб розпочати хвилювання. Юлію виступили, якби я був гість, а не інший спосіб навколо.

Крім того, на той же день ця дівчина займала ванну кімнату і витрачала принаймні 2 години без попередження. А потім виявилося, що вона мала аудію, щоб використовувати всі мої занурення. І сказав мій син все. Він просто жартував, а потім, очевидно, сказав їй все.

У ванній кімнаті з'явилася пара днів пізніше, багато її банок. Подумайте про це! А потім Юля почала непрозоро розмістити на кухні. Вона взяла будь-яку з моїх пам'яток в байонети, кажучи, що Паша також живе тут і дозволяє їй все.

Він і Юлію пережили. Я зрозумів, що я просто не можу стояти його більше. Через півроку вони вирішили одружитися. У зв'язку з чим я не можу нічого робити про це. Усе життя.

1990Р. 2199Р.

Невинний відпочинок вирішив не робити. Я пішов в кафе, щоб привітати молодих, хоча я не хочу піти там. Є нова донька-в-права, з якою ми не робимо разом, і мій екс-люда. Я не хочу звернути увагу на себе, тому я сидів біля виходу.

Але, в якомусь місці мій син і дружина прийшли до мене, щоб поговорити. Вони очолили для всього, що сталося в минулому і просили їх забути про свої попередні правопорушення. Я не чекав цього. Я відчуваю себе трохи тепліше. Ми захопили, а потім я пішов, не сказав всіх. І ніхто не помітив, я впевнений.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Він був свій день народження і він вирішив запозичати автомобіль. Я думав, що це буде чудово, щоб дати йому набір інструментів, він буде корисний в майбутньому. Але мій дочок-в-право не хотів, вона буквально зробила задоволення від мене, кажучи, чому вони потрібні їм, але автомобіль новий.

Моя сина стояв мені, але неприємний залишок залишився. Я ніколи не відвідував Паша і Юлія знову. Ми зустрілися дуже рідко, і Юля воліють ігнорувати мене. І останнім часом, Паша навряд чи назвав мене.

Цього року я провів всі свята самостійно. Вечірній мій улюблений Різдво! Він болить знати, що це, ймовірно, буде те ж саме в майбутньому. Може бути, я повинен зв'язатися з дочкою-в-правом. Але що якщо вона не може стояти мене, хоча вона має поганий темп? ?

Комунікація мами та дочкою-в-одному – ніжна справа. І, на жаль, це не завжди вичерпає, як люди хочуть. Звичайно, це залежить від обох сторін і сина зокрема. Але іноді особиста дискотека настільки сильний, що не допоможе емоційна розмова.

Я дивлюся, якщо ви коли-небудь зіткнулися з такими проблемами в житті? Що б ви порадили головний герой історії, який залишив на Різдво?