Що приготувати, якщо дружина купила всі брокколі в області

Кассерол брокколі Найкраще рішення для святкової страви для старого Нового року. Все ідеально підходить для цієї запіканки: гарний зовнішній вигляд, аромат, ароматне поєднання брокколі, лосося, картопля під вершковим соусом. Дуже смачна страва і без проблем.

Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями для приготування ситного і ніжного касарол З рецептом брокколі кулінарний блогер Тетяна Шпілько. Неможливим є розбити!

Брокколі касазол Склад
  • 800г картоплі
  • 1 червона цибулина
  • 500г форель або лосось
  • 400г брокколі
  • 1 ст. л. лимонного соку
  • 300мл кремовий
  • 3 яйця
  • 1 зуб. Кошик
  • 50г сир
  • лялька
  • сіль, перець за смаком
  • Масло 10г для змащення

Підготовка
  1. Очистити картоплю і нарізати їх на дрібні шматочки. Залийте картоплю гарячою водою, сіллю і варіть до напівготовки близько 5-7 хвилин.

2. Очистити цибулю і вирізати їх тонкими півколами. Подрібнити кріп. Вирізати рибу невеликими шматочками. Посипати і посипати трохи лимонного соку.

3. Для приготування соусу в вершці додайте яйця, розчавлений часник, сіль і половину кропу. Дивитися все з вінком.

4. Форма для випічки (Татяна радить взяти 28 на 28 сантиметрів) змащувати маслом. На дно цвіль класти картоплю, потім брокколі. Брокколі можна заморожувати, попередньо відтавши його. Або свіжі. Потім слід відварити 3 хвилини в злегка засолити воду.

5. Покладіть на брокколі цибулю кільцями і рибою. Залийте соус і посипте тертим сиром. Він трохи відрізняється. Запікати запіканку в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки за півгодини.

6. Це, лаціна готовий. Бон придаток!

І познайомитися з рецептом цієї запіканки, дивитися відео з кухар-канал Таня Шпілько. Яка страва я варюю за рецептом Тетяни, все йде з чубчиком вперше!

https://www.youtube.com/watch? v=a7rFGBG0LvY

Я також хочу знати, що ви можете і не повинні робити в старий Новий рік. Хто думав!

Тепер ви знаєте, як касарол з брокколі і червоної риби, щоб порадувати сім'ю на старому Новий рік. Сальмон використовується в рецептурі, але можна використовувати інші види риби.

Найкраще вибрати сорти, де є мінімум кісток, так як перед застосуванням їх в касеролі їх потрібно буде видалити. Також можна замінити брокколі з капусти.