23
Салат "Геарт-атеатр" і таємниця його популярності серед господинь
Я шукав інтернет для рецептів ситних і недорогих салатних інгредієнтів і походив по «Геарт eater»! Тепер, на вимогу чоловіка, зробіть салат. куряче сердечка Дуже часто. Смачний, ароматний, оригінальний і красивий... Не існує причин, щоб лікувати цей салат до родичів!
Сьогодні видання. "Сайт" Я буду ділитися з вами, шановним читачем, великим рецептом. салат з серцемй Не можна відірвати!
Салат з курячим серцем Інгредієнти
Підготовка
Щоб дізнатися більше про цей рецепт, подивіться кухня-канал Ми готуємо в домашніх умовах смачно і легко. Їх рецепти завжди 100%!
https://www.youtube.com/watch? JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
Я також запропоную вам дізнатися, як зробити курячі серветки. Для того, щоб не скакати кожну частину, складіть серця в поліетиленовий пакет в одному шарі і збити відразу в великі порції.
Цей салат з курячого серця є кращим розчином обідній стіл Або вечеря! Я ніколи не думав, що субпродукти можуть зробити таку смачну страву.
Обов'язково підготуйте «Хартерблер» для вашого будинку, оціните свої зусилля!
Сьогодні видання. "Сайт" Я буду ділитися з вами, шановним читачем, великим рецептом. салат з серцемй Не можна відірвати!
Салат з курячим серцем Інгредієнти
- 500г курячих сердечок
- 3 яйця
- 150г твердих сирів
- 3 цибулини
- 1 ч.л. солі
- 1 ст. цукру
- 2 ст. ложки оцту
- окропом
- майонез
Підготовка
- Вимити підводи і відвар в солоній воді. Прохолодити і потім нарізати на 4 штуки.
- Очистити цибулю і відрізати їх дрібно. Поставте цибулю в чашу. Для маринаду заливають цукор, сіль, оцет на серця і залийте окропом все над тим, щоб цибулю повністю в воді. Дайте мені 15-20 хвилин.
- Яйця кип'ятіння, сир натрієва на великому тертці. Давайте яйця круто, а потім порізати їх кубиками.
- У зручному контейнері перемішайте всі інгредієнти, не забудьте посолити і поперчити салат за смаком. Залийте майонезом. Можна приготувати майонез самостійно або взяти готовий. Ви також можете зробити салат менш калорійним, якщо ви приправите його з йогуртом.
р. - Це, Салат з сердечками готовий. Бодибилдерши!
Щоб дізнатися більше про цей рецепт, подивіться кухня-канал Ми готуємо в домашніх умовах смачно і легко. Їх рецепти завжди 100%!
https://www.youtube.com/watch? JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
Я також запропоную вам дізнатися, як зробити курячі серветки. Для того, щоб не скакати кожну частину, складіть серця в поліетиленовий пакет в одному шарі і збити відразу в великі порції.
Цей салат з курячого серця є кращим розчином обідній стіл Або вечеря! Я ніколи не думав, що субпродукти можуть зробити таку смачну страву.
Обов'язково підготуйте «Хартерблер» для вашого будинку, оціните свої зусилля!
Яка аварія кардинально змінила життя Ентоні Хопкінів
Чому розлучення є найкращою грою для одного чоловіка